Azzal hogy a férfiak is elfogadják magukat miért nem törődnek ?
"Mindegy, fordítva ha nyíltan kimondanák hogy egy nő 70 kg felett nem nő hatalmas balhé lenne."
Lépten nyomon kövéreznek, bálnáznak, csontkollekcióznak, gebéznek, öregasszonyoznak le nőket. Vicc az egészben, hogy még rondább, dagadtabb és vénebb férfiak.
"De amikor nők ilyet mondanak hogy 180 alatt nincs férfi ?"
Fogadd el, hogy nem kellesz nőnek.
én pl hallottam ismerősi körben , buszon, fb-n és itt is olvastam a gyakorin...
Akkor csak van valami berögzültség a nőkben (egy jó részükben) ezzel kapcsolatban.
Annak ellenére hogy majdnem minden öngyilkosságot férfi követ el még csak egyetlen egy apró kezdeményezés sincs hogy ez javuljon
Egyszerűen senkit nem érdekelnek a férfiak
18
Az öngyilkosság két leggyakoribb oka a mentális zavar, párkapcsolati probléma. A mentális zavar orvosokra tartozik, ahol nem tesznek különbséget a nemek között. Párkapcsolati probléma? Az a nőknek is ugyanúgy van, csak ertősebbek lelkileg. Ha bármi bajod van, kérhetsz segítséget.
"én pl hallottam ismerősi körben , buszon, fb-n és itt is olvastam a gyakorin..."
Bizony, az embereknek van privát véleményük, amit elmondhatnak úgy, hogy hallod. Az, hogy neked rosszul esik, szar ügy, de túl kell tenned rajta magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!