Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azzal hogy a férfiak is...

Azzal hogy a férfiak is elfogadják magukat miért nem törődnek ?

Figyelt kérdés
Ugye egyre többször van az ha giztstva hogy a nők fogadják el magukat, szépek bárhogy stb és ezzel nincs is baj. De a férfiak önbizalmával miért nem törődnek ? Őket lehet törpéz i, kis pöcsűzni stb ?
nov. 28. 20:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%

"Mindegy, fordítva ha nyíltan kimondanák hogy egy nő 70 kg felett nem nő hatalmas balhé lenne."

Lépten nyomon kövéreznek, bálnáznak, csontkollekcióznak, gebéznek, öregasszonyoznak le nőket. Vicc az egészben, hogy még rondább, dagadtabb és vénebb férfiak.

nov. 28. 21:23
 12/30 anonim ***** válasza:
35%

"De amikor nők ilyet mondanak hogy 180 alatt nincs férfi ?"

Fogadd el, hogy nem kellesz nőnek.

nov. 28. 21:24
 13/30 A kérdező kommentje:
De a közvéleményben nincs az hogy fogadja el magát a töroe pasi, de a kövér nő igen.
nov. 28. 21:26
 14/30 anonim ***** válasza:
23%
Mert a pasik extrém ocsmány módon is elfogadják magukat. Melyik nemre mondják, hogy egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél?
nov. 28. 21:53
 15/30 anonim ***** válasza:
41%
Mert megy a meetoo meg a femináciskodás, a férfiak ma már senkit nem érdekelnek
nov. 28. 21:55
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
A mai világban minden a nőknek kedvez, a férfiak senkit nem érdekelnek már
nov. 28. 21:55
 17/30 anonim ***** válasza:

én pl hallottam ismerősi körben , buszon, fb-n és itt is olvastam a gyakorin...

Akkor csak van valami berögzültség a nőkben (egy jó részükben) ezzel kapcsolatban.

nov. 28. 22:17
 18/30 anonim ***** válasza:
35%

Annak ellenére hogy majdnem minden öngyilkosságot férfi követ el még csak egyetlen egy apró kezdeményezés sincs hogy ez javuljon

Egyszerűen senkit nem érdekelnek a férfiak

nov. 28. 22:23
 19/30 anonim ***** válasza:
33%

18

Az öngyilkosság két leggyakoribb oka a mentális zavar, párkapcsolati probléma. A mentális zavar orvosokra tartozik, ahol nem tesznek különbséget a nemek között. Párkapcsolati probléma? Az a nőknek is ugyanúgy van, csak ertősebbek lelkileg. Ha bármi bajod van, kérhetsz segítséget.

nov. 28. 23:18
 20/30 anonim ***** válasza:
33%

"én pl hallottam ismerősi körben , buszon, fb-n és itt is olvastam a gyakorin..."

Bizony, az embereknek van privát véleményük, amit elmondhatnak úgy, hogy hallod. Az, hogy neked rosszul esik, szar ügy, de túl kell tenned rajta magad.

nov. 28. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!