Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak hogy vannak...

Mi az oka annak hogy vannak olyan negatív emberek, akik semmiben sem látják meg a jót?

Figyelt kérdés
Csupán sopánkodásból, maguk sajnáltatásukból áll az életük, semminek nem tudnak örülni. Ennek mi lehet a fő oka, hogy ennyire semmit nem tesznek önmagukért, és az életük jobbá tételéért?

ma 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
tanult tehetetlenség miatt.
ma 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Te is írhattál volna valami pozitívat sopánkodás helyett. Ha rossz dolgok történnek, muszáj egy kicsit panaszkodni, vagy kiadni magadból valamilyen formában. Nem gondolom, hogy jellemző, hogy kizárólag negatív valaki. Én az erőltetett pozitivitást is károsnak tartom.
ma 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mérgező szülők, abuzív családi minták, lelki bántalmazás, konfliktusokkal terhelt magánélet, szegénység, kilátástalanság, traumák, amikre nincs ráhatásuk...... Ezek lehetnek az okok között...
ma 18:18
 4/8 Kólauborkával ***** válasza:
82%
Tanult tehetetlenség. Sajnos ilyen is létezik.
ma 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amiket előbb írtak, azok jók. Valaki viszont végtelen gonosz és ez ivódott belé.
ma 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Van olyan is, aki a másikban csak a negatívat veszi észre. Például XY megdicsér 4 dolgot és sopánkodik 1 dologgal kapcsolatban, de Béla csak a sopánkodásra emlékszik.
ma 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Ugyanezt akartam írni. Én is megkaptam már párszor hogy soha semmi nem jó nekem, semminek nem örülök. Pedig egy csomó dolognak örülök, de az meg mások szerint hü lyeség, szóval gondolom “nem számolják” és akkor már egyből mindenről rosszat mondok….

ma 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem látom meg a jót, és azért panaszkodok, mert mindenhonnan csak a negatív dolgokat kapom a külvilágtól. Ha nincs az ember életében senki sem aki támogatná őt, és csak a bántást kapja akkor nehéz a jót meglátni az életben.
ma 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!