Éreztetek már olyat, hogy a régebbi önmagatok kinevetné a mostanit?
Figyelt kérdés
Sajnos én jó pár éve nem vagyok már önmagam . Szembe mentem a sajàt elveimmel, életfelfogásommal. És fogalmam sincs hogyan csinálhatnám vissza. Amikor még tudtam, hogy mi lenne a helyes megoldás , akkor nem tettem semmit, mire elkezdtem tenni ellene, egyszercsak elfelejtettem hogy ki vagyok valójában .okt. 3. 17:46
1/2 anonim válasza:
Foglalkozz egy kicsit a külvilággal, barátokkal, családtagokkal, bárkivel, akinek egy mosoly is nagy ajándék lenne. Szerezz mosollyal örömet másoknak.
Ha nem magaddal foglalkozol, megtalálod önmagad. És akkor már elég erős és tapasztalt leszel ahhoz, hogy elemezgesd magad, továbbfejlődj.
2/2 anonim válasza:
Inkább fordítva, volt pár hülyeség, amit ma már nem úgy csinálnék, de a jelenemre kihat. De ez van, a múltatcnemcleet megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!