Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ebből is látszik hogy az...

Ebből is látszik hogy az embereket csak akkor érdekli valami ha abból hasznuk származik? Ezt milyen szándékkal mondhatta?

Figyelt kérdés
Nemrég családi összejövetel volt nálunk, nyár végén. Kint voltunk a kertben, tiszta volt az ég, a csillagok szépen látszottak. Engem érdekel a csillagászat, sokat olvastam róla, csillagok és bolygók neveit. Párat tudok is hogy melyik melyik. Anya kérdezte hogy mi az a nagyon fényes csillag. Mondtam hogy az a Jupiter, felette az a csillaghalmaz pedig a Plejádok (Fiastyúk). Erre az egyik testvérem párja megjegyezte hogy "És? Kapunk onnan enni?" vagy valami ilyesmit szólt, de ez volt a lényege. Igaz, kicsit ivott előtte. Nem bántott meg se semmi, csak nem értem miért kellett ez a negativitás.

okt. 30. 19:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Neki ez a szintje. Nincs mit kezdeni vele.
okt. 30. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
1-eshez hozzátéve: komolyan 2-3 hónapja ezen a mondaton kattogsz?
okt. 30. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak mókamester akart volna lenni, mert neki lövése sincs ehhez a témához. Ne törődj vele, csak magát égeti.
okt. 30. 19:15
 4/12 A kérdező kommentje:

Csak eszembejutott

okt. 30. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Akkor megnyugodtam, hogy nem egy "primitív" hozzászólás miatt hagysz fel az érdeklődési köröddel ;) :)
okt. 30. 19:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Dehogy hagyok fel😁
okt. 30. 19:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen földhöz ragadtak. Anyám is hasonlo nem az eget kell bámulni hanem dolgozni meg lenni meg stb.

Mondjuk azt megtanultam már tenyleg hogy leshetem en a szivárványt mikozben kilakoltatnak tényleg.

okt. 30. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ő csak ennyit tudott hozzátenni a témához. Hagyd rá.
okt. 30. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Valszeg vicces akart lenni. Nem sikerült...
okt. 30. 20:55
 10/12 anonim válasza:
És kaptok?
okt. 31. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!