1/12 anonim válasza:
nem hinnem... kihasznaljak oket...
de szemely szerint eg hal jarna a legjobban. annak meg tudata sincs kb.
3/12 anonim válasza:
Van aki igen, de összességébe minden buta emberre szerintem nem igaz.
4/12 anonim válasza:
A buta ember azt se tudja mi az, hogy boldogság.
5/12 anonim válasza:
Aki olyan buta hogy fel sem bírja fogni hogy a jelen helyzeténél van jobb, az igen, boldogabb mert azt hiszi hogy almai életét éli.
6/12 anonim válasza:
Én seggbuta vagyok, de nm vagyok boldog. Inkább ilyen zombiállapotban vagyok, az NEM boldogság!
7/12 anonim válasza:
#6 Én is, és én se vagyok boldog. De legalább bevalljuk, hogy seggbuták vagyunk, még ha anonim oldalról is van szó, és bármit írhatnánk.
8/12 anonim válasza:
7
Aki igazán seggbuta, az nem tudja magáról hogy seggbuta. Így valószínűleg ti sem vagytok azok.
9/12 anonim válasza:
Szerintem fordítva. A buta emberek szoktak állandóan magatehetetlenül rinyálni. Az okos ember talál valami megoldást a gondjaira, és ahogy halad, azt is lehet élvezni. Ha meg megoldotta a problémát, azt pláne. Ismerek pár nagyon okos embert, és nem nevezném őket boldogtalannak. Ellenben sok egybites van, akiknek másból sem áll az élete, csak hogy milyen szar minden, ez hibás, az hibás, csak ő nem.
Szóval általánosságban fordítva igaz az állítás. Nyilván vannak kivételek, pláne nem kell idesorolni a klinikai depressziósokat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!