Akik manapság a marihuána legalizálása mellett kampányolnak, ők általába depressziós emberek akik így akarják boldogabbá tenni az életüket vagy olyanok akik bulizás miatt használnák?
Mert a marihuána aztán HATALMAS party”drog”...igazából a baj olyanokkal van, mint te kedves kérdező. Azt sem tudod, hogy néz ki, eszik e vagy isszák és baromságokat beszélsz. Elárulom, betépve ritkán mennek az emberek diszkózni, mert nem arra van, nem azt a hatást érik el vele :D betépve maximum jókat nevetni, enni, beszélgetni, aludni szoktak az emberek. A legalizálása pedig talán orvosi szempontból lenne fontos. De tudod mit? Az a sok discoban minden szar szintetikus drogot betoló, hulla részeg tini inkább szívjon el buli helyett egy marihuánás cigit. Sokkal
Boldogabb, nyugodtabb világ lenne.
Én termesztek vadkendert a kertben. Tudom, hogy nem az a fajta marihuána amiről szó van a kérdésbe, de mértékkel fogyasztva ez is ugyanolyan kedvező hatást vált ki.
És még legális is. Ki kellene az embereknek próbálnia. Ez a kormány aki chips adóztatni akart soha nem fog ilyeneket legalizálni.
Én személy szerint egyik miatt sem.
Nem vagyok depressziós, azt tudom mondani, hogy jó életem van, bulizni pedig nem szeretek, viszont szeretek csak ellőni egy cigit vagy sörözgetés közben beszélgetni a barátokkal.
Jó ha fél évente egyszer csinálom, ha legalizálva lenne sem csinálnám többször valószínűleg, de néha jól tud esni, csak CBD-s kendert viszont heti-napi szinten használnék (aki nem tudná, ettől nem lehet beállni, ez csak gyógyászati célú), de amíg annak a termesztéséért is bevisznek a kékek, venni pedig csak arany áron lehet (főként kormányközeli emberek cégeitől), addig nem fogom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!