Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik manapság a marihuána...

Akik manapság a marihuána legalizálása mellett kampányolnak, ők általába depressziós emberek akik így akarják boldogabbá tenni az életüket vagy olyanok akik bulizás miatt használnák?

Figyelt kérdés

2020. szept. 19. 20:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Sokan a gyógyászati felhasználás céljából kampányolnak.
2020. szept. 19. 20:35
 2/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem.
2020. szept. 19. 20:40
 3/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem
2020. szept. 19. 20:41
 4/20 anonim ***** válasza:
32%
Olyanok, akiknek pótszerek kellenek az elethez
2020. szept. 19. 20:45
 5/20 anonim ***** válasza:
71%

Mert a marihuána aztán HATALMAS party”drog”...igazából a baj olyanokkal van, mint te kedves kérdező. Azt sem tudod, hogy néz ki, eszik e vagy isszák és baromságokat beszélsz. Elárulom, betépve ritkán mennek az emberek diszkózni, mert nem arra van, nem azt a hatást érik el vele :D betépve maximum jókat nevetni, enni, beszélgetni, aludni szoktak az emberek. A legalizálása pedig talán orvosi szempontból lenne fontos. De tudod mit? Az a sok discoban minden szar szintetikus drogot betoló, hulla részeg tini inkább szívjon el buli helyett egy marihuánás cigit. Sokkal

Boldogabb, nyugodtabb világ lenne.

2020. szept. 19. 20:46
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
4es ez a kövi sörödnél jusson eszedbe!
2020. szept. 19. 20:47
 7/20 anonim ***** válasza:
59%

Én termesztek vadkendert a kertben. Tudom, hogy nem az a fajta marihuána amiről szó van a kérdésbe, de mértékkel fogyasztva ez is ugyanolyan kedvező hatást vált ki.

És még legális is. Ki kellene az embereknek próbálnia. Ez a kormány aki chips adóztatni akart soha nem fog ilyeneket legalizálni.

2020. szept. 19. 20:55
 8/20 anonim ***** válasza:
39%

Én személy szerint egyik miatt sem.

Nem vagyok depressziós, azt tudom mondani, hogy jó életem van, bulizni pedig nem szeretek, viszont szeretek csak ellőni egy cigit vagy sörözgetés közben beszélgetni a barátokkal.

Jó ha fél évente egyszer csinálom, ha legalizálva lenne sem csinálnám többször valószínűleg, de néha jól tud esni, csak CBD-s kendert viszont heti-napi szinten használnék (aki nem tudná, ettől nem lehet beállni, ez csak gyógyászati célú), de amíg annak a termesztéséért is bevisznek a kékek, venni pedig csak arany áron lehet (főként kormányközeli emberek cégeitől), addig nem fogom használni.

2020. szept. 19. 21:01
 9/20 anonim ***** válasza:
Legális a marihuána Magyarországon is. Kizárólag gyógyászati célokra. A legújabb mlm is ebből akarja ki nőni magát
2020. szept. 19. 21:09
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
A marihuana nem bulizásra való. Egy baráti beszélgetésre maximum. A bulikban az okádék ekiket meg hasonlókat tolják, inkább attól kellene parázni. A gyógyászati célja miatt lenne nagyon fontos. Én teljes mértékben a legalizálása mellett vagyok és mondom ezt úgy, hogy életemben kb kétszer szívtam bele egy füves cigibe.
2020. szept. 19. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!