Volt itt egy kérdés egy férfiről, aki az idegenlégióban szolgált. Nem voltak érzelmei, azt taglalták a kommentekben, hogy mi baja lehet. Hogy pszichopata-e, vagy depressziós, mi történhetett vele, és így tovább. Segítetek melyik lehetett?
Figyelt kérdés
Nagyon kellene nekem az a kérdés. Annyira felkeltette az érdeklődésem, szeretném újraolvasni, de én hülye nem mentettem el. Sajnos azt sem tudom mikori már, de szerintem több, mint egy éves.
Pici az esély arra hogy megkapom amit szeretnék, de egy próbát megér.
2020. jún. 27. 14:29
1/5 anonim válasza:
Egyik sem. Poszt-traumás Stressz-szindróma a neve. Ezt keresed szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem. A kérdés maga kéne nem az hogy mi baja volt. Újra akarom olvasni a beszélgetésüket.
Köszi!
2020. jún. 27. 15:09
3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy mèg szolgálatban volt mikor értekeztek. Az volt a munkája akkor is.
2020. jún. 27. 15:10
4/5 anonim válasza:
Mikor volt kb időben?
Amúgy én biztos a légióst választanám
5/5 anonim válasza:
#4 elmondta mikor volt kb
És nem az volt a kérdés mit választanál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!