Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A pszichopatákat miért fogadja...

A pszichopatákat miért fogadja el a mai társadalom?

Figyelt kérdés
Mármint ahogyan viselkednek és mégis elfogadják őket. Ez miért van?

2020. jún. 20. 10:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Régen is elfogadták őket. Már 6000 éve ők vannak hatalmon.
2020. jún. 20. 10:07
 2/14 anonim ***** válasza:
69%

Állítólag én is az vagyok, egyik kedves hozzászolo írta nekem 3 napja privátban... 😂

Egyenként meg ami eltero a "normalistol" valljuk be, nehéz elfogadni. Főleg ha az illető személye stresszes állapotot okoz.

2020. jún. 20. 10:29
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
Előző vagyok. Mégis muszáj elfogadni, hiszen nem dobhatjuk le őket a Taigetoszrol.
2020. jún. 20. 10:30
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Kezdjük ott, hogy mit értesz pszichopata alatt. Nem akarok rád húzni semmit, de akiket én ismerek, olyan viselkedésre is azt mondják, hogy pszichopata, ami teljesen normális és a társadalmi kényszer miatt nem teszi a legtöbb ember. Például van egy ismerősöm, egyébként nagyon kedves és normális, de elég erősen meghúzza a saját határait és kíméletlenül nemet mond. Na, őt kapásból két ember pszichopatázza konstans, azért, mert megmondja nyíltan, hogy "ne haragudj, de ezt nekem senki sem fizeti ki, úgyhogy nem szeretnék ilyesmivel foglalkozni"
2020. jún. 20. 12:07
 5/14 A kérdező kommentje:
Azt nevezik pszichopatának aki nem tartja be a szociális szabályokat,kihasznál mindenkit, és csak haszont húz a másikból.
2020. jún. 20. 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Na, akkor te is pont olyan vagy, mint az ismerőseim. Vannak emberek, akikben nincs megfelelési kényszer a normák felé. Nem érzik magukat rosszul attól, hogy a társadalom csúnyán néz rájuk. És nincsenek más emberek seggében fejjel, nyakig.

Ezek az emberek alapvetően jól előre tudnak jutni, mert nem akarnak mindenkinek tetszeni és tudnak a saját céljaikra koncentrálni, nem pedig amiatt forgolódnak, hogy "jaj, az XY szerint nem vagyok elég férfias/nőies, a ZY szerint pedig egy rohadt kötsög vagyok, amiért a munkaidő végén leteszem a munkát és nem vállalok ismerősöknek semmit ingyen, hát nekem sürgősen cukinak kell lennem és mindent megtennem, hogy elnyerjem az elismerésüket".

Szóval, ez nem pszichopátia, csak néhány ember ahhoz szokott, hogy körülötte és a bolhaszaros véleménye, kérései körül forog a világ, aztán mikor valaki nem akar vele túlzottan közösködni, mert semmi haszna belőle (azon kívül, hogy cukinak lesz bélyegezve és hurrá), akkor megsértődik és elkezdi pszichopatázni azt, aki inkább magányos farkas vag szűk körökkel van jóban, hogy a többi hulladék ne telepedjen rá.

2020. jún. 20. 12:25
 7/14 anonim ***** válasza:
27%

Másrészt kihasználni azt lehet, aki hagyja. Mindjárt én is pszichopata leszek a szemedben. De tudod, ha valami kell nekem, akkor azért körbe szoktam kérdezni, aztán vagy bejön, vagy nem. Ha valaki segít, szíve joga, hogy így dönt, én pedig meg is köszönöm neki. De az nem jelenti azt, hogy utána ő is kedvére bszogathat a hasfájása miatt. Nem mondtam arra igent, hogy szolgálom az illetőt és nem is fogom meghallgatni a hülyeségeit.

Azt lehet kihasználni, aki hagyja. Én szerintem illedelmes vagyok azzal, ha szépen megköszönöm a segítséget és azzal is, ha normálisan lekoptatok valakit. Nem érzem magam pszichopatának. Ők azok, akik belemanipulálnak másokat bizonyos helyzetbe és eltiporják őket. Nekem nincs ilyen célom. De annak címkéznek. Közben ők a hülyék, minek segít az, aki utána vár valamit vissza, ami több egy köszönömnél?

2020. jún. 20. 12:29
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Eloszor ismerd meg a pszichopatia fogalmat.
2020. jún. 20. 14:12
 9/14 anonim ***** válasza:
33%
Mert a társadalom is pszichopatákból áll.
2020. jún. 20. 16:48
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Nyilván mindenki pszichopata, csak te vagy helikopter... 😂
2020. jún. 20. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!