Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miről ismerhető fel egy...

Miről ismerhető fel egy pszichopata?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam a pszichopátiáról és szinte minden jellemzőjében magamra ismertem. Nem tudom az vagyok-e, mindenesetre elég különc. 16f

2018. ápr. 25. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
16 éves vagy..miből ismertél magadra a kényszeres fszverésből? Mert az természetes 16 évesen
2018. ápr. 25. 22:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem szorongsz?

Nem szeretsz?

Nem tanulsz a hibáidból?

2018. ápr. 25. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Ha saját szemével látja, hogy súlyosan megsérül vagy meghal valaki, meg sem rezzen. Olyan közömbös, mint amikor egy egészséges ember egy falevelet lát lehullani.
2018. ápr. 25. 22:49
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
#3, hát ez közel sem jelenti, hogy pszichopata, simán lehet egy kiló mentális betegsége, születési rendellenessége ami miatt így "reagálhat".
2018. ápr. 25. 22:52
 5/12 A kérdező kommentje:
3 kommentelő: szemtanúja voltam kb 2 hónapja egy balesetnek, láttam, ahogy egy 50-es férfi nekimegy egy másik autónak, bevágja a fejét, és elveszti az eszméletét. Nem váltott ki belőlem semmilyen érzést, gyorsan elmentem a helyszínről hogy ne kelljen bíróságra járni.
2018. ápr. 25. 22:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezen kívül minden gesztusom csak egy báb, minden mimikám csak egy maszk előttem, nem nevetek a suliban a poénokon, nem kellt bennem dühöt sem semmi, csak meg nem értést. A szomorúság van hogy előjön, szintén a szituáció meg nem értése miatt.
2018. ápr. 25. 22:57
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Pár éve nagy divat volt, hogy mindenki pszichopatának titulálta magát, azt hittem ennek már vége.

Nem, ez tök természetes emberi viselkedés.

2018. ápr. 25. 23:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Kelt*
2018. ápr. 25. 23:00
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Nem hinném, nálam is fennállt ugyanez 16 évesen. Menj el egy pszichológushoz, ha érdekel, hogy mi bajod van most.

Én több balesetet/halálesetet/gyilkossági kísérletet is láttam akkoriban, szintén nem rezzentem meg, ugyanazt gondoltam mint te, hogy pszichopata vagyok, de azóta úgy néz ki, hogy makk egészséges vagyok, csak kamaszkorban volt valami gebasz.

2018. ápr. 25. 23:01
 10/12 anonim ***** válasza:
A pszichopátia az empátia teljes hiánya.
2018. ápr. 25. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!