Pszichopaták! Mivel lehet felkelteni az érdeklődéseteket?
Tudom, hogy mindenki más. De azok a "kedves" felhasználók akik most fent vannak az oldalon, válaszoljanak értelmesen.
Egy noname társatok
Én nem tudom szerintem mindenki a maga módján pszhiopata, egyébként én elméletileg tényleg az vagyok legalábbis sokan azt gondolják rólam (ahhoz képest szorongok sokszor) amire azt mondják hogy a pszhiopaták nem szoktak. :D szóval nem értem....amúgy van benne valami én általában hamar ráunok mindenre, valamiért a veszély a halálközeli élmények tudnak lenyugtatni ha túlélem vagy valami hasonló.
Valamikor a gyors hajtás
Amikor egy csaj leszop...de mindent hamar megunok szóval nem tudom inkább a veszély-re voksolnék sajnos...
:D :D rohadt idegesitő, próbálok is szedni rá valami gyógyszert régóta küzdök ezzel.
:D:D:D Szóval utálod az embereket?
Önbizalmat akarsz kicsikarni azzal, hogy másokat krizizálsz feltéve hogy valaki beveszi hogy te magasabb intellginciával rendelekezel, tökéletesebb vagy mint az embertársaid? :P
Van egy rossz hirem nem pszhiopata vagy, hanem buta :D:D
Valóságban az összes megalázó szót benyelném tőled, csodálnálak cserébe és utána hátba szúrnálak :)
Azzal kezdeném, hogy egy pszichopata figyelmét felkelteni elég veszélyes. Nem vagyok az de volt dolgom nárcisztikus/pszichopata emberrel és ezt csak lelkileg erős embereknek ajánlom.
Röviden, azzal tudod legjobban felkelteni egy ilyen ember érdeklődését, ha naivan csodálod, belemész a játékaiba, átadod neki a saját magad feletti uralmat, elviseled a dolgait (hisztik, számonkérések, megalázás), és imádd, imádd, imádd őt. Ja és legyél lelkileg sérült, mert ez csak úgy fog menni.
Téged szerintem csak jól seggbe kéne b**ni.
De ezt most komolyan mondom :D:D mindegy azért pacsi egy állat vagy.
Drogok, ingyen drogok (!!!!!), szórakoztató személy, potenciális áldozat, befolyásos személyek (ki lehet használni), könnyen befolyásolható és tönkretehető nők,
lehetőség mások bántalmazására, befolyásolására saját szórakoztatás érdekében, fegyverek, pénzszerzési lehetőségek, lehetőség az izgalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!