Pszichopaták! Mivel lehet felkelteni az érdeklődéseteket?
Tudom, hogy mindenki más. De azok a "kedves" felhasználók akik most fent vannak az oldalon, válaszoljanak értelmesen.
Egy noname társatok
Utolsó: Nem tudná magáról. Az ilyen csoportba eső emberek egyik jellemző tulajdonsága az önismeret hiánya és a torzult önkép. Észrevehetnek eltéréseket, például hogy nem érzik szomorúnak magukat mikor a barátjuk szakít velük, de ezt nagyon könnyű racionalizálni(keményebb vagyok, mint mások, nem is szerettem, csak kihasznált). A mimikri is csak egy védekezés, hogy ne bántsák, vagy mert éppen akit átver, az megérdemli (hiszen ha lenne esze észrevenné, hogy hazudsz, vagy éppen már ő is hazudott biztosan alapon).
Számukra ez teljesen természetes viselkedés és csak évek terápiájával tudatosítható hogy probléma van (és akik a skála végén vannak valószínűleg sosem ismerik be maguknak).
Az antiszociális személyiségzavarok csak az interneten viccesek.
Canelo Alvarez világbajnoki övével.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Drogok,naiv orvosok akik barmit felirnak,olyan ember aki mindig mellettem all es sose veszi eszre a hazugsagokat,szineszkedest,manipulaciot.
Ez borderlinera is igaz amugy. Legtobbjukre.
En pl szeretem ha felajanljak nekem, hogy igyak a verukbol, elhiszik, hogy vampir vagyok. Sluszpoen azt en is elhiszem.
Nem celom artani senkinek, de az a legfontosabb, hogy kieleguljenek a vagyaim. Mert kell. En egyszerre csak egy emberrel torodok. De nagyon meg tudom szeretni, kotodni, empatia minden. De a lelkiismeret sehol, igy meg elvezhetobb. Imadok valakit, imadom, hogy az enyem es imadom, hogy kielegulnek a vagyaim. Pl a manipulacio. Egyszeruen nem birok nem manipulalni, hazudni. Muszaj. Persze csak a szamomra fontos embereknek. Imadok okosabb lenni, gyozni. Direkt irok igy, most ilyen kedvem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!