Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pszichopata vagyok. Ez mennyir...

Pszichopata vagyok. Ez mennyire jelent rosszat?

Figyelt kérdés

Enyhén pszichopata vagyok. Ez úgy derült ki, hogy nem nagyon szoktam szélsőségesen reagálni semmire, és egy ideje szúrta a szemét néhány ismerősnek. Elvégeztettek velem valami online tesztet, ott pozitív lettem.

De mivel ez semmit sem bizonyít, elmentem szakértőhöz, és több alkalmas beszélgetés meg vizsgálgatás után ő is arra az eredményre jutott, hogy enyhe pszichopata vagyok, de nem súlyos elvileg.

Mekkora baj ez? Most ettől nekem lesz valami hátrányom? Valaki van hozzám hasonló helyzetben? Még nem mondtam el az eredményt senkinek, nem tudom hogy ők hogy reagálnának, nem érdekelné őket vagy rossz lenne nekik?

2018. márc. 14. 13:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugy latom aggodsz, hogy pszichopata lehetsz. Egy igazi pszichopatat ez sem erdekelne.
2018. márc. 14. 13:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem aggódom, csak nem tudom el kell-e mondani ezt bárkinek. A kérdés az, hogy ez baj-e. Ha megtudnád hogy valaki pszichopata a körödben kiröhögnéd? Vagy ez milyen dolog? Hogy reagálnál?
2018. márc. 14. 14:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest eléggé aggódsz mások véleménye miatt...
2018. márc. 14. 14:05
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja, és az "igazi" szó nem is igaz rám, mert teljes mértékben azért nem vagyok pszichopata a bá' szerint akivel beszélgettem.
2018. márc. 14. 14:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát valamilyen szinten aggódok, lehet úgy is mondani. Mert számomra szükséges, értékes embereknek kellene elmondanom
2018. márc. 14. 14:06
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát ha eléjük állsz ezzel, hogy "pszichopata vagyok", akkor valószínűleg többet nem látod őket :D

A legtöbb ember csípőből valami habzó szájú gyilkosra asszociál erről a kifejezésről.

Úgy, hogy hétköznapi beszélgetésben kifejted hogy milyen nehézségeid vannak, úgy szerintem nyugodtan elmondhatod. Könnyebb úgy alkalmazkodni egymáshoz, ha mindkét fél tudja, mikor mit várhat a másiktól. Nem lesz annyi félreértés.

2018. márc. 14. 14:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egy meleg vagy leszbikus könnyebb helyzetben van mint most te. Mit érzel? Neked mi a könnyebb? Magadban cipelni, vagy másokkal megosztani?
2018. márc. 14. 14:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Egy pszichopata nem tesz fel ilyen kérdéseket.
2018. márc. 14. 14:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Csináltál egy tesztet valami noname oldalon, utána elmentetek egy önjelölt dokihoz.. Nincs semmi bajod..
2018. márc. 14. 14:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Olyan meg nincs, hogy enyhe pszichopata.. Ennyi buta sz@rt..
2018. márc. 14. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!