Pszichopata vagyok. Ez mennyire jelent rosszat?
Enyhén pszichopata vagyok. Ez úgy derült ki, hogy nem nagyon szoktam szélsőségesen reagálni semmire, és egy ideje szúrta a szemét néhány ismerősnek. Elvégeztettek velem valami online tesztet, ott pozitív lettem.
De mivel ez semmit sem bizonyít, elmentem szakértőhöz, és több alkalmas beszélgetés meg vizsgálgatás után ő is arra az eredményre jutott, hogy enyhe pszichopata vagyok, de nem súlyos elvileg.
Mekkora baj ez? Most ettől nekem lesz valami hátrányom? Valaki van hozzám hasonló helyzetben? Még nem mondtam el az eredményt senkinek, nem tudom hogy ők hogy reagálnának, nem érdekelné őket vagy rossz lenne nekik?
Hát ha eléjük állsz ezzel, hogy "pszichopata vagyok", akkor valószínűleg többet nem látod őket :D
A legtöbb ember csípőből valami habzó szájú gyilkosra asszociál erről a kifejezésről.
Úgy, hogy hétköznapi beszélgetésben kifejted hogy milyen nehézségeid vannak, úgy szerintem nyugodtan elmondhatod. Könnyebb úgy alkalmazkodni egymáshoz, ha mindkét fél tudja, mikor mit várhat a másiktól. Nem lesz annyi félreértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!