Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik manapság a marihuána...

Akik manapság a marihuána legalizálása mellett kampányolnak, ők általába depressziós emberek akik így akarják boldogabbá tenni az életüket vagy olyanok akik bulizás miatt használnák?

Figyelt kérdés

2020. szept. 19. 20:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Én azt gondolom, hogy mindenki, akit felnőttnek gondolunk, maga dönthesse el, mit eszik, mit iszik, mit szív el. A saját felelőssége, hiszen ettől felnőtt, ettől önálló ember. De ezzel párhuzamosan juthasson is hozzá minden olyan információhoz az általa fogyasztott termékekkel kapcsolatban, aminek segítségével józan döntést hozhat.
2020. szept. 19. 21:24
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Én az alkoholt tiltanám be, meg a szintetikus szarokat. Vicces, hogy alkohóltól akár intenzívre is ihatod magad, senkit sem fog zavarni, de ha elszívsz egy füvescigit, amitől max jobb lesz a kedved és észreveszik mehetsz a sittre is akár.
2020. szept. 19. 23:39
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos azon is el kellene gondolkozni, amit a #12 mond.

Egyrészt ott van példának az alkohol. Nincs vita abban, hogy igen durva tudatmódosító szer, valamint a rendszeres mértéktelen fogyasztása borzalmas ronccsá teheti az embert, nem beszélve arról, hogy miként viselkedhet másokkal. De mivel évszázadok óta bele van épülve a kultúránkba, valamint komoly ipar épült rá, és komoly állami bevételeket hoz, így esze ágában sincs senkinek tiltólistára tenni. A fű nem tudta így legalizálni magát évszázadokkal bármiféle tiltólista megjelenése előtt.

A másik, amit érdemes megfontolni, azok pont ezek a szintetikus kotyvalékok, vagy a különböző "biofű" izék. Szögezzük le gyorsan: tiltólistára az kerül, amit ismerünk, ami meg nincs benne, az előtt szabad az út. (Hogy ez mennyire így van, azt az is kiválóan szemlélteti, hogy a 90-es évek elején egy holland vállalkozó a BorsodChemben csillagászati mennyiséget gyártathatott le egy amfetaminféléből, mert a közlönyben egyszerűen elírták a képletét.) Innentől fogva az, amit egy jászsági faluban érzésből kikevernek hipóból és egyéb háztartási vegyszerekből, majd valami gazra öntik és kiszárítják, teljesen legális, viszont sok esetben már előre lehet ásni hozzá a sírgödröt. Ezzel szemben pedig ott áll a fű, ahol mind a kiindulási alapanyag, mind pedig annak hatása ismert, a dózisa pedig mérhető. Nem beszélve arról, hogy ha legalizálnák, akkor ugyanúgy lehetne rá szabványokat, minőségbiztosítást adni, illetve adó formájában állami bevételhez jutni belőle, akárcsak a normál cigarettából.

2020. szept. 20. 08:35
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Tegyétek nyugodtan tiltólistára az alkoholt, én megvagyok nélküle de a több évtizedes alkoholfüggőkkel akkor mi lesz?

Szerintem ha már tiltólistára kerülnek akkor csak az ilyen bolti, üveges műszarokat mint pl vodka, gin, whiskey és társait kéne korlátozni.

Legalább bor, sör, pezsgő illetve házi készítésű pálinkát hadd lehessen inni.

2020. szept. 20. 08:50
 15/20 anonim ***** válasza:
9%

Mennyi drogos van itt...

Remélem ezt a bűnöző bandát bezárják a börtönbe.

2020. szept. 20. 08:54
 16/20 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem minden tudat befolyásoló szert be kéne tiltani.
2020. szept. 20. 09:51
 17/20 anonim ***** válasza:
16%
Inkább a második, de egyik sem.
2020. szept. 20. 10:55
 18/20 A kérdező kommentje:

Én ellene voltam nagyon, de belegondoltam hogy ez elviselhetőbbé is tehetné az életemet. Egy depressziós idegroncs vagyok, öngyilkos hajlamokkal

Már esténként egyedül leiszom magam, mert részegen jobban elviselem az életet

2020. szept. 20. 12:02
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem neked valami erősebb szer kellesz.
2020. szept. 20. 12:56
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

szivjal, de rendes fuvet konyorgom, ne a felszintetikus herbal/varazsdohany szarokat.

16 eves korom ota szivok, jovore leszek 30 (ha csak meg nem halok a marihuana miatt!!!), es csaladom van, munkam, kutyam, stb., szoval attol, hogy valaki fuvezik, meg nem biztos, hogy az illeto egy szetcsuszott szemetlada

2020. okt. 6. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!