Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akiknek van gyereke miért...

Akiknek van gyereke miért utálja ennyire a tudatos gyermekteleneket?

Figyelt kérdés
Ma szemtanúja voltam annak, hogy egy gyerek nem viselkedett, aztán még ő kezdett el hisztizni. Tépte az anyja haját meg majdnem kinyomta a szemét. Szabályosan azt éreztem, hogy szégyelljem el magam, hogy én nem vállalok ekkora terhet.
tegnap 21:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%
Vad igenek eddig tőlem csak cigit kértek vagy hogy mennyi az idő. Szóval ez elég érdekes. 😅 Én azt tapasztalom, hogy idegen helyeken sokszor, pozitívabban állnak hozzám az emberek csak azért mert van gyerekem. Persze én is hozzájuk és ennek örülök. 🙂 A gyerek pedig olyan mint a jogosítvány. Nem való mindenkinek. A másik dolog, hogy tanulj meg kiállni magadért.
tegnap 22:15
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem az értelmesebb emberek elfogadják a másik döntését. Nem hinném, hogy emiatt utálnak.

Akiknek meg nincs közük hozzá, és mégis kérdezgetnek és megpróbálnak rábeszélni azok simán konformisták, és bármi más kérdésben is gondolkozás nélkül a többséggel tartanának szvsz.

Inkább a kormány utál, mert nem vagy hajlandó a szóbeli nyomás ellenére sem szülni, pedig bassza meg az bűntudatkeltés és a FOMO agyba ültetése a legolcsóbb ösztönzési technika :D

Nem tudom, hogy mennyi idős vagy, és milyen sűrűn csesztetnek ilyesmivel, de remélem megtalálod a közeget amiben jól érzed magad :) Akik meg ilyesmivel piszkálnak azokat kerüld el jóóó nagy ívben

És kérlek te is legyél egy kicsit nagyobb türelemmel mások felé, ha lehet. Nem egyszerű senkinek. Még a kisgyerekeknek és a szülőknek sem :)

tegnap 22:44
 23/24 anonim ***** válasza:
90%

35 vagyok, nekem sincs gyerekem és nem is akarok és állandóan faggatnak, hogy miért nincs meg mikor akarok.

Amikor mondom, hogy én nem szeretnék akkor meglepetten kérdezik, hogy miért nem.

Meg szerintük legalább egy kell.

Én nekem nincs bajom a gyereket vállalókkal csak akkor ne én legyek a szemét ha pl szombaton én 10ig alszok.

tegnap 22:58
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálom a szülőket és azt se látom, hogy ők utálnának engem.

Az tény, hogy van 1-2 dolog, ami zavar. Múltkor megjegyeztem a Gyakorin, hogy mennyire nem tetszik, hogy a gyerekek felügyelet nélkül odajönnek a kutyámhoz és kérdezik tőlem, hogy megsimogathatják-e, miközben azt látom, hogy a szülő sehol. Írtam, hogy nem szívesen állok szóba ezekkel a gyerekekkel, hogy ne szokjanak erre rá. Na be is támadtak az anyák, hogy hü.lye vagyok és mentálisan sérültté teszem a gyerekeket, hogy elküldöm őket...

Ugyanúgy a kamasz gyerek a biciklivel majdnem belehajt a kutyámba. Én rászólók erre az apuka, aki megy mögötte elkezd nevetgélni... úgy szóltam utána, hogy tényleg nagyon vicces, hogy a fia majdnem elütötte a kutyámat.

Egy szó mint 100, vannak amik idegesítenek, de ettől még nem utálom őket és én sem tapasztalom, hogy rosszalnak, hogy nincs gyerekem.

Sőt, a "Mikor lesz a tied?" megjegyzést én még nem is kisgyerekesek szájából hallottam.

tegnap 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!