A Nőknek olyan értelemben könnyebb az életük mint a férfiaknak?
Nagyon nem könnyű ismerkedni, és ezt tapasztalatból mondom.
Hiába nyitnak felénk a férfiak, nagyon, de nagyon kevés köztük az olyan, ha egyáltalán akad, aki többet szeretne, mint alkalmi együttlét (és még kulturáltan fejeztem ki az utolsó szót), aki normális és rendes, tud értelemesen kommunikálni szóban és írásban is, nem agresszív, és nem tereli szinte azonnal az együttlétre a témát.
Nem tudom, mással ez mennyire esik meg sokszor, de például ezen az oldalon is, illetve FB-n is akadt rá példa, hogy megkerestek emberek (hiába nem társkeresőként használom egyik platformot/oldalt sem) ismerkedés céljából. Ez még úgy, ahogy elmegy, csakhogy (jobb kifejezés híján) odahánytak egy szótengert, aminek se eleje, se vége nem volt. Sokra megyek azzal, ha több ilyen üzenetem van.. nálam már egy ilyennel elvágták magukat. Nem vagyok egy nyelvtann*ci, ahogy itt szokás mondani, de legalább egy minimális tisztelet kellemes lenne felém, és az anyanyelvünk felé.
Értem, hogy sokan azt látják, hogy a nők temérdek ismerkedős üzenetet kapnak, és "milyen jó lehet nekik", ha közben ez a szint, amit egyre kevesebben ugranak meg. És szerintem nem az elvárások a magasak.
És akkor még nem is meséltem arról az igencsak terjedő jelenségről, amikor elutasítást kapnak egyes férfiak (a fenti említett okok miatt), majd teljesen kiakadnak és mindennek elhordják a nőt, vagy kompletten a női nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!