Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt mondják hogy egy pszichopa...

Azt mondják hogy egy pszichopata nem tanul, nem szorong, és nem fél, a nem fél mit jelent pontosan? Milyen értelemben nem fél?

Figyelt kérdés
Például ha olyannal kezd ki, akivel nincs egy súlycsoportban és kiüti, nem tart ettől?

júl. 4. 16:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem félnek olyan dolgoktól, amiktől egy átlag ember igen?
júl. 4. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret, nem szorong, nem tanul. Én legalábbis így ismerem.
júl. 4. 16:31
 3/5 veszettkecske ***** válasza:
100%

Ez csak egyik meghatározása, mégpedig a kevésbé pontosabb.

A pszichopata tanulékony és okos is lehet, ez sokkal inkább jellemző, mivel ambiciózusak. Kevésbé "félnek", mivel hatékonyan tudják irányítani a környezetüket -manipulálnak. Félnek is de ezt Te nem fogod rajtuk látni, mivel elrejti azt -szóval manipulál.

júl. 4. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fél a következményektől, legalábbis én ezt olvastam. Átlagembert többnyire a társadalom által elvárt normák, törvények visszatartják a bűncselekmények elkövetésétől, mert félnek a várható büntetéstől, amennyiben lebuknak, a börtöntől, pénzbírságtól stb. A pszichopaták meg úgy vannak vele, hogy magasról lexarják az egészet, mondván őket sosem kapják rajta, nekik ezt lehet, rájuk nem érvényesek a szabályok.

Nem tanulnak a hibáikból. Ezért van az, hogy azoknál a raboknál akik bizonyítottan pszichopaták, a visszaesés százaléka ha jól emlékszem 80%. Tehát ennyi a valószínűsége annak, hogy ismét elkövet valami bűncselekményt és rács mögé kerül.

És nem szorong, nem aggódik a következményeken vagy azon, hogy megbánthat valakit a tetteivel. Én legalábbis így tudom, de igazítsatok ki, ha tévedek.

júl. 4. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Puzsérizmus
júl. 4. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!