A Nőknek olyan értelemben könnyebb az életük mint a férfiaknak?
Egyet kell értenem az előttem szólókkal - igen, visszautasítottam már pár fiút ("párat" = nem igaz az sem, hogy úsznánk az udvarlókban), de csak azért, mert vagy végigment az egész ismerősi körön, hátha százból egy majd benne lesz, vagy egyéb módon volt problémás, például nem egy kedves személyiség vol, vagy igen, csak a lyukat látta.
Szóval jelentkező az több van, igaz (ismétlem, mi sem úszunk bennük), viszont ez semmivel nem könnyíti meg az egészet
#15 Leginkább azért utasítottam el, mert nem tetszettek. És persze voltak nős pasik, gyerekkel, nálam 30 évvel idősebbek, később a férjem munkatársai, "barátai". Olyan is volt, aki közölte, hogy a felesége elutazott, menjünk fel hozzájuk (akkor láttam először). Olyan, aki tényleg komolyat akart volna, nem sok akadt. Vicces, de egy éppen ezért nem kellett. Jóképű volt, jó háttérrel, házasságot, gyerekeket akart. Ettől én úgy megijedtem, hogy köddé váltam, még most is szégyellem magam miatta. Hát ennyi.
#14 voltam
Egyáltalán nem könnyebb.
Ha szép, lehet könnyebb de az sem mindegy milyen és miért akar vele lenni.
Ha csúnya rengeteg alázást kap ami miatt az önértékelése 0 lesz. Az csak mese habbal hogy egy nő bármikor talál párt.
#19 Így van, de még hozzátenném, hogy a szépek is kapnak alázást. Nyilván nem annyit, mint a nem szépek, de azért mi is kapunk, főleg, ha vissza merészelünk utasítani egy erőszakos tahót.
#14, 17 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!