Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Nőknek olyan értelemben...

A Nőknek olyan értelemben könnyebb az életük mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Könnyebben találnak párt abból gondolnám
nov. 21. 21:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyet kell értenem az előttem szólókkal - igen, visszautasítottam már pár fiút ("párat" = nem igaz az sem, hogy úsznánk az udvarlókban), de csak azért, mert vagy végigment az egész ismerősi körön, hátha százból egy majd benne lesz, vagy egyéb módon volt problémás, például nem egy kedves személyiség vol, vagy igen, csak a lyukat látta.

Szóval jelentkező az több van, igaz (ismétlem, mi sem úszunk bennük), viszont ez semmivel nem könnyíti meg az egészet

nov. 21. 23:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
És attól könnyebb lenne a nők élete, hogy (szerinted) könnyebben össze tudnak hozni egy alkalmi dugást? Ettől miért lenne könnyebb egy ember élete?
nov. 22. 07:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy könnyebb, csak más jellegűek a problémák, nehézségek párkapcsolat terén is.
nov. 22. 08:54
 14/22 anonim ***** válasza:
Én mindig nehezebbnek tartottam, főleg, hogy úgy neveltek, hogy a férfiaknak kell kezdeményezni. Így aztán a szerencsére kellett bízni magamat, hogy olyan jöjjön, aki nekem is tetszik. Ez aztán hol bejött, hol nem, bár jelentkezőben nem volt hiány😀
nov. 22. 10:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Végül is ez jó 14es. De hát azért férfi a férfi, hogy ő kezdeményezzen. Milyen okok miatt utasítottál el jelentkezőket? 🙂
nov. 22. 10:41
 16/22 anonim ***** válasza:
6-os: te meg nyilván férfi vagy, aki még soha nem menstruált és nem szült életében, meg tetőtől-talpig szőrös lehet, akit körülajnároznak a szomszédasszonyok. :P
nov. 22. 14:23
 17/22 anonim ***** válasza:

#15 Leginkább azért utasítottam el, mert nem tetszettek. És persze voltak nős pasik, gyerekkel, nálam 30 évvel idősebbek, később a férjem munkatársai, "barátai". Olyan is volt, aki közölte, hogy a felesége elutazott, menjünk fel hozzájuk (akkor láttam először). Olyan, aki tényleg komolyat akart volna, nem sok akadt. Vicces, de egy éppen ezért nem kellett. Jóképű volt, jó háttérrel, házasságot, gyerekeket akart. Ettől én úgy megijedtem, hogy köddé váltam, még most is szégyellem magam miatta. Hát ennyi.

#14 voltam

nov. 22. 14:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Na ez komoly 17es. Hát akkor még sem olyan egyszerű.
nov. 22. 14:49
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem könnyebb.

Ha szép, lehet könnyebb de az sem mindegy milyen és miért akar vele lenni.

Ha csúnya rengeteg alázást kap ami miatt az önértékelése 0 lesz. Az csak mese habbal hogy egy nő bármikor talál párt.

nov. 22. 22:06
 20/22 anonim ***** válasza:

#19 Így van, de még hozzátenném, hogy a szépek is kapnak alázást. Nyilván nem annyit, mint a nem szépek, de azért mi is kapunk, főleg, ha vissza merészelünk utasítani egy erőszakos tahót.

#14, 17 voltam

nov. 23. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!