30+ felettiek? lent
Figyelt kérdés
Mely sorozatokat néztétek? Csacska angyal, vad angyal, első csók, második csók, paula és paulina, dragon ball, pokemon, beyblade?ma 11:02
1/10 anonim válasza:
Ezek közül csak a Pokémont néztem, de azt se mondanám gyerekkori kedvencnek.
2/10 anonim válasza:
Vad angyal, Első csók, Második csók, Pokémon, Sailor Moon, Mia a szupersztár, Pizsamás banánok, Egy rém rendes család, Szerelmek Saint Tropez-ban, Szeress most!
3/10 anonim válasza:
Ezekből a szappanoperákból csak a Vad angyalt néztem időnként.
A Szerelmek Saint Tropez-bant viszont én is néztem. Meg a Beverly Hills 90210-t. Ez volt a két nagy kedvenc. Akkoriban a Dallast is szerettem (de ma már 10 percet sem tudok belőle nézni, ha belefutok egy ismétlésbe) A Bűvöletet is szerettem.
Néztem még: Guldenburgok öröksége, Kojak, Columbo, San Francisco utcáin, Rex felügyelő, Klinika, még a Derricket is, talán az volt a legrégebben (de később már ez utóbbi sem jött be). Vészhelyzetet is néztem.
5/10 Psycho válasza:
Dragon ballt még ált. suli 4. osztályban (35F)
6/10 A kérdező kommentje:
Sonadoras, szerelmes álmodozók? Knight rider, magnum, hé arnold? A pálya ördögei, fecsegő tipegők, balu kapitány? Miért érzem úgy hogy akkoriban jobb sorozatok voltak, mint ma pl a sok helyszínelős baromság? Csi, new york, stb? Még a bűbájos boszorkányok is jobb volt.
ma 11:45
7/10 anonim válasza:
Vad angyal, Te vagy az életem, Paula és Paulina, Szívek szállodája, Xéna, Csengetett Mylord 😊😎 Örök kedvencek!
34/N
8/10 Metionin válasza:
Ezek közül a Dragon balt és a Pokémon pár részét. A szappanoperákból anyám nézte azt,amiben a guberálós María volt :D a Vad angyalt az osztálytársaim nézték, a Paula és Paulinára is emlékszem de azt nem nézte senki rendszeresen. Később a Bűbájos boszorkákat néztük meg apámmal a Xénát, Herkulest, ja és tényleg, anyám a Szívek szállodáját is mindig nézte.
9/10 anonim válasza:
Egyrészt azért érzed így, mert nosztalgikus és elfogult vagy a saját fiatalságod iránt, másrészt mert nem vagy nyitott a most futó dolgokra. Mindig voltak pocsék és remek sorozatok, most sincs ez másképp.
10/10 anonim válasza:
Én a Paula és Paulinát néztem és a Ruby-t :D. Az Első csókra emlékszem ezek közül, de szerintem azt csak elvétve néztem, asszem az francia volt nem is latin-amerikai? A többi nekem kimaradt. Az Esmeralda volt még, amit nagyim nézett és így sokszor én is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!