30 felettiek! Fent vagytok a TikTok-on?
Figyelt kérdés
máj. 31. 20:12
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
40 szavazat
1/13 A kérdező kommentje:
Ha igen, miért? Ha nem, mi a baj vele?
máj. 31. 20:13
2/13 anonim válasza:
Nem, mert én értelmes dolgokkal foglalkozok.
3/13 anonim válasza:
Youtube shortot nézem néha nekem az is sok a baromságbol. Néha kikapcsol,(van hogy munkában is azokat éneklem pl hogy skibibidi dob dob yes yes, vagy "tenge-tenge tenge tettengeeee", 🤣de nem vágyom hasonlókra, elég ennyi is.
4/13 anonim válasza:
Dibidubit én is szeretem meg van néhány jó trend, de ennyi. Sokan mondták, táncolnom kéne tiktokra, mert jól mozgok, ismerem a trendeket de a szakmám miatt kicsit ciki lenne. :D 28/N
5/13 anonim válasza:
Minek?
Ismerek olyan 30+-osokat akik fent vannak.
6/13 anonim válasza:
Én fent vagyok, de csak azért mert egyszer találtam egy tik-tok videót aranyér témában, ami nagyon érdekelt és máshogy nem tudtam megnézni, kénytelen voltam csinálni magamnak is egy tiktokot. Ott meg az aranyeres csatorna összes vidijét meg tudtam így nézni. Amúgy azóta nem sokat használom. 2 embert követtem be, egy pszichológiai témájúakat készítőst és egy papot. 😁 Meg néha pár vicces témájút megnézek és annyi.
7/13 anonim válasza:
Nem vagyok fent. Hogy miért? Mert egyszerűen leszarom. :) 43F
8/13 anonim válasza:
Igen. De nem rakok ki semmit és csak olyan felhasználókat követek, akik számomra értelmes tartalmakat töltenek fel.
N 32
9/13 anonim válasza:
Fent vagyok, egyrészt mert sok olyan videót találok ott (is), ami érdekel vagy vicces, másrészt vállalkozó vagyok, muszáj jelen lennem ezen a platformon is.
37/N
10/13 anonim válasza:
Megsem nyitok ilyen oldalt, mert nincs rajta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!