Miért írnak az 50 év felettiek nagybetűvel?
Nem látnak olyan jól, és számít a különbség. A nagy nyomtatott betűk jobban felismerhetők, nemcsak a méret számít.
Például: "l" vagy "I" különbsége tipikus, míg ha "L" és "I"-ként van írva, egyértelmű.
Mert magasról lesz@rnak mindenkit, őket bezzeg mindig tisztelje mindenki, főleg a fiatalság.
Én írtam meg már nyugdíjasnak Facebook-on, hogy ne írjon nagybetűkkel, mert az a kiabálás jele, meg különben se helyes. S még engem küldött el az anyámba, hogy taknyos cinkaként ne mondjam meg neki, hogy mit csináljon.
Mar ilyen jó 10 éve létezik betűméret változtatás. Szerintem manapság nem is lehet kapni olyan okosteledont, amin nincsenek kisegítő lehetőségek. PC-n böngészőben meg nem is kell a beállításokat nézni. Egyszerűen pehet oldalanként állítani a nagyítást.
3# Itt a gyakorin nem jellemző a nagybetűvel írás, inkább az indokolatlan frusztráció van jelen, lásd a saját válaszodat.
Facebookon szoktam kommenteket olvasni, puszta kíváncsiságból és ott nem nehéz “kideríteni” a másik életkorát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!