Miket értetek el eddig az életben, amire büszkék vagytok?
Munka mellett szereztem még egy diplomát.
38
1. Elvégeztem az alapképzésemet jó eredményekkel, és most egy kifejezetten jó egyetemen vagyok mesterképzésem.
2. C1-es nyelvvizsgáim vannak angolból és olaszból.
3. A tanulmányaimhoz és az érdeklődéseimhez köthető szakmában dolgozok (jelenleg csak részmunkaidőben).
4. Jövőre egy angol kiadó kiadja az első könyvemet.
Alapvetően elégedett és büszke vagyok arra az életre, amit eddig összehoztam (bár tagadhatatlanul kaptam támogatást több helyről). Akár az olyan "alapabb" dolgokat is idevehetjük, hogy semmilyen káros szenvedélyem nincs vagy hogy van egy kiforrott, drámázástól mentes szociális hálóm.
23/N
Húúúú...háááááát. nem vagyok az a büszkélkedő típus. Vannak értékeim, amikről jó visszajelzéseket kapok. De én ezekre nem vagyok úgy büszke, vagy nem társul hozzá úgy semmi érzés, vagy ilyen komolyabb gondolat.
Én inkább kritikus vagyok magammal. Megélem persze a sikereket is, de aztán alszok egyet, és jönnek az új kihívások.
Nekem ilyen nincs. Én nem a büszkeségre meg a sikerekre hajtok, meg hogy valamit elérek. Tudom, ez manapság nem divat, én csak egy sima nyugodt csendes és békés életet szeretnék élni.
Túl nagyok az elvárásaim...
Mennyi felszínes ember, de akkor legyen... Ha már a boldogság iránti vágyam nem tetszett senkinek...
Saját kertes családi házam van, amit egyedül tartok fenn ( hitel, rezsi stb) és saját autóm.
Bekaphatjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!