Titeket pozitív érzéssel tölt ez az a gondolat, hogy dacára annak, hogy mit értetek el az életben, vagy mennyire számítotok moralitásban jó embereknek, egyediek vagytok a világban?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy nincs még egy ember a Földön, aki veletek azonos értékrendet és gondolkodásmódot vall, aki ugyanazt tapasztalta életében, mint ti.
Ahogy az Első Emelet énekli:
"Van, aki szebb, és van, aki jobb, De olyan nincs, aki én vagyok. A nyomodban maradok, jól tudod."
2018. febr. 1. 20:30
1/8 A kérdező kommentje:
tölt el az* a gondolat
2018. febr. 1. 20:31
2/8 anonim válasza:
Nem tölt el pozitív érzéssel maga a létezésem sem, nemhogy ezen szempontok.
3/8 anonim válasza:
Nem igazán, mert nem sokra megyek azzal, hogy egyedi vagyok. Az meg kifejezetten elszomorító, hogy ha majd nem leszek, senkit nem fog érdekelni, hogy egy újabb egyedi, megismételhetetlen ember tűnt el a Föld színéről.
4/8 anonim válasza:
Nem. Egyediségemmel mit kezdjek? Pozitív szónak pedig már a jelentését is elfelejtettem.
5/8 anonim válasza:
Mivel mindenki egyedi, az lenne inkább a különleges, ha lenne valaki, aki pont ugyanolyan mint én..
6/8 anonim válasza:
Nem. Van akinél az egyediség hátrány.
8/8 anonim válasza:
Hiába vagyok egyedi ha a tömeg ezt nem értékeli magyarul senkit nem érdeklek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!