Vonzás törvénye! Hogyan vonatkoztassak el azoktól, akik tagadják?
Több számomra nagyra értékelt ember, író, előadó tagadja a vonzás törvényét, de a pozitív gondolkodást nem.
Mégis hogyan lehet valaki pozitív, ha tagadja, vagy egyáltalán: nem hisz a működésében, nem tart neki nagy jelentőséget.
Pl. Szabó Péter elvileg Bryan Tracy fan, mégis tagadja.
T- Harv Eker is inkább a "kemény munka" híve, mint a vonzás törvényéé.
Rhonda Byre, Napoleon Hill és még talán 1-2 író az, akik hisznek a vonzás törvényében és e szerint írnak, tanítanak.
Ui: tudom, hogy létezik a vonzás törvénye, saját magam tanúsítom, elképesztően szuper körülmények között alakult ki minden, amit elképzeltem!
Szabó Péter tényleg tagadja? Ez nekem valahogy kimaradt. Ennek ellenére jól alkalmazza.
Szerintem ne azzal foglalkozz, hogy ki tagadja és ki nem, az azoknak a dolga, akik ezt gondolják a vonzásról. Ha neked működik, alkalmazd továbbra is. Egyébként nekem is szuperul működik.
Javaslom még Jerry és Hicks könyveit, ha még nem olvastad őket.
Akkor mièrt kell elvonatkoztatnod valaki vèlemènyètől aki a világnèzetèből adódóan olyan dolgokat vonz, amik azt erősítik?
Minden szemszög önfenntartó. Minden nèzőpont, vagyis amit hiszel, amit elfogadtál, tanultál stb. az igazság. De mind csak fèligazság ès mind bebizonyítja önmagát a használójának aki ezèrt ragaszkodik a sajátjához. El lehet ám engedni őket.
Ez csak nekem tűnik provokatív kérdésnek?
Mellesleg ahogy korábban is írták, akárki, akármilyen világnézettel lehet pozitív ill. negatív gondolkodásmódú is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!