A kormányok miért tagadják annyira a földönkívüliek létezését?
" Publikus pl a roswell-i eset leírása, ahol a hivatalos leírás szerint is találtak földönkívülieket. "
Ez nem igaz, nincsennek ilyen hiteles leirasok.
A helyzet az hogy nagy valoszinuseggel nincsennek UFOk. Nem tudom emlekeztek-e meg a 90es evek elejere, minden UFO-lazban egett, folyamatosan lehetett olvasni hogy itt lattak, ott lattak, kulon magazin is volt ra.
Most itt a XXI. szazadban, amikor mindenkinek ott lapul egy jo minosegu kamera a zsebeben, amikor rengeteg autoban, jarmuben fedelzeti kamera van*, amikor rengeteg biztonsagi kamera van, egyszeruen az a helyzet hogy nincsennek hiteles felvetelek. Egy sem. Snowden kidobta az USA-kormany titkos szemetsegeit a netre, de sehol sincs benne egy szo sem az UFOkrol.
Szoval az a helyzet, hogy ugy tunik: semmi sem igaz az egeszbol. Nem jonnek a Foldre idegenek, nem latogatnak minket, nincs kapcsolat veluk.
* legutobb amikor Oroszorszagban leesett egy bazi nagy meteor, nehany napra ra tele lett a net videofelvetelekkel. egyszeruen annyi kocsiban van mar kamera, hogy egy ilyen esemenyt biztosan felvesz nehany. Keressetek ra. Ha lennenek UFOk, lennenek roluk ilyen felvetelek is.
én hiszek benne, hogy van élet más bolygókon is, max annyira messze vannak tőlünk, hogy még nem kivitelezhető a megkeresese. de ekkora világ egyetemben nagyon egoista dolog azt hinni, hogy nincs több életre alkalmas bolygó.
de az ilyen zöld űrlényekben hinni elég gáz szerintem. (felnőtt embereknek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!