A földönkívüliek létezését bizonyító fájlokat talált az angol hekker a NASA komputerein. Ezt mivel magyarázod, ha nem UFÓ bizonyítékkal?
"...Hirnev miatt hazudik."
Persze... és a "hírnév" miatt majdnem életfogytiglant kapott a US-ben, ha nem egyeztek volna meg, hogy végül nem adják ki nekik.
Ez az eset olyan sokáig húzódott, hogy, ha valaki hozzászól nem kellene találgatnia csak kicsit utánaolvasni.
Kedves kérdező!
Erős trollszagod van! Úgy vélem, egy trójai faló vagy, aki UFO-hívőnek állítja be magát, és feltesz egy bődületes nagy barom kérdést, csak azért, hogy ezt a témát lejárassa.
Ezt a videót akár velem is készíthették volna! SEMMILYEN bizonyítékkal nem szolgál SEMMIRE!
Én tudom, hogy léteznek földönkívüli intelligens (űrutazó) lények, és tudom, hogy léteznek UFO-k is, de ezzel a videóval csak tovább rontod az ufológia hírnevét, és eteted az ufó-szkeptikusokat. Gratulálok!
Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy ilyen formában
próbálják a tömegek tudtára adni, h igen léteznek idegenek amikről tudnak a felső körök! A média erre nagyon jó eszköz, persze sok másra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!