A kormányok miért tagadják annyira a földönkívüliek létezését?
Mert fazsok .
Mi omlana össze? Ugyan már. ( de mégha akkor se lenne kár ezért a rendszerêrt)
Mindenki tudja hogy vannak ufok. Óriási egoizmus kell azt gondolni hogy egy ekkora univerzumban mi vagyunk az egyetlenek xD
Volt olyan, hogy akármelyik vezető kiállt, és így kijelentette, hogy "Kedves Emberek! Nincsenek földönkívüliek!"?
Mert a nem állt ki, hogy "Kedves Emberek! A földönkívüliek léteznek!", az nem azt jelenti, hogy tagadnak valamit. Mert én még olyat se hallottam, hogy "Kedves Emberek! Van értelmes élet a Földön!", mégsem hallottam olyat, hogy bárki is tagadná, hogy van értelmes élet a Földön.
Medvedev nem tagadta, sőt még azt is mondta a riporternőnek, hogy ha többet meg akar tudni a témáról nézze meg a "Men in Black" című dokumentumfilmet :)
https://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo
Viccet félre téve, óriási világegyetemünk csak földről észlelt több száz milliárdnyi galaxisa, is egyenként száz milliárdnyi csillagot tartalmaz, úgyhogy nyilván a világegyetem hemzseg az élettől, emberi ésszel fel sem fogható, hogy hol tarthat egy olyan civilizáció, aminek van akárcsak pármillió év civilizációs előnye. Kérdés, hogy ők le tudják-e győzni a világegyetem hihetetlen távolságait (legközelebbi másik naprendszer is 3,6 fényévre van) és ha igen, akkor kell-e nekik a bolygónk. Utóbbi esetben eléggé rossz esélyeink lennének a fennmaradásra.
Megfigyeléshez szerintem egy ilyen fejlett civilizáció nem a mi korunk emberének esze által alkalmazott módszereket alkalmazná (ma repülőcsészealj, pár ezer éve meg repülő szekér), hanem csak szimplán megszórná a földet milliárdnyi manőverező nanoszenzorral (melyek képesek lennének mindenhova bejutni (pl. épületekbe, óceán fenekére, a föld középpontjától az exoszféráig).
Utána pedig elgondolkodna rajta, hogy mi a terve velünk jó esetben humánus lényeknek lehetnénk egyfajta rezervátum, pechesebb esetben viszont következő körben égkörbe juttatót vírus spórával kipusztítanának minket, majd saját igényeik szerint formálnák bolygónk légkörét, élővilágát.
"Elmenekülni nem tudnának, meg úgyse.fognak leigazni v ilyesmi."
Pl. Nem járnának el dolgozni, iskolába, nem néznének több valóságshowt, megszünne a politikába és a társadalomba vetett hit teljesen, talán a vallásol egy része is teljesen megszünne vagy átértelmeződne. Ezek által a legjelentős kontroll eszközök meginognának az emberek felett. Soroljam még?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!