Miért tagadják sokan a reinkarnációt? De ha már itt járunk, mondhatnám azt is, hogy miért tagadják annyira azt, amit nem látunk, ami "természetfeletti".
Jó kérdés. Mégis miért? Van egy úgynevezett, "vakság" szindróma. És igazad van. Nem tudom megérteni, aki ilyen bezárkózott elmével a kis életében foglalatoskodik azon a távon. Nekem az olyan semmilyennek tűnik. Több tiszteletet kapnak tőlem azok, akiken látom, hogy nem csak úgy tengenek, hanem valóban keresnek is értelmet az életükben.
Hát, mondhatjuk, hogy nem vagyunk valami jó juhászok. Csak nézz a nyájra.
Reinkarnáció nem csak ennyit jelent, hogy újjászületsz. És megint csak földi mércékben gondolkodsz, és csak emberiben azon belül is.
Bővítsd ki a reinkarnációt, bármire ÉS bárhogyanra.
Én nem hiszek semmilyen szir-szarban.
Ha megértek valamit, kinyílik előttem a világ. Miért kék az ég? Amióta tudom, azóta még szebbnek látom, lenyűgöz, alázattal és csodálattal tölt el.
A hit a hülyeségben elszomorít. Mert az emberek hátrafele mennek. Én akkor vagyok életvidám, ha tudhatok, és fejlődhetek, nem pedig ha nyáladzva elhiszek minden baromságot.
"Magyarul, ha tudhatod, hogy a semmiért fejlődsz."
Levezetnéd, hogy jutottál erre a konklúzióra?
"A reinkarnáció létezik, eddig is hittem benne, de egy táltos ismerősöm megerősítette"
A mumus is létezik, a 4 éves unokahúgom megerősítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!