22, 23 évesek, hol tartotok, mit értetek el eddig az életben? Munkahely, iskola stb.?
Sokan vagytok akik úgy érzitek, korotokhoz képest le vagytok maradva dolgokkal?
Én nagyon így érzem...
Már túl vagyok ezen az életkoron. De azért leírom, hogy akkor hol tartottam. Kb. sehol :D Aztán mégis jól alakult később minden :)
Dolgoztam. Nem volt lehetőségem továbbtanulni, középiskola utána rögtön munka. 23 évesen kezdtem levelezőn a főiskolát.
Otthon éltem. Párkapcsolat volt, de nem eléggé komoly. Főleg így utólag visszagondolva.
Nem találom a helyem. 4 munkahelyből 3 sz.r, sokáig kerestem az egyetlen munkát amit szívből csináltam, de bezárt a vírus miatt. Minden helyen keményen és sokat dolgoztam, annak ellenére hogy sok rossz dolgot éltem meg mellette. Most csinálom a jogsit. Egy érettségim és egy OKJ szakmám van.
Nem érzem, hogy le vagyok maradva. Inkább a bizonytalanságot érzem erősen. Albérletben vagyok, a munkám biztossága mindig kérdéses, nem látom a végét. Nem tudok hova tervezni, mert egyik napról a másikra változik minden.
Én ennyi idősként technikusként dolgoztam egy cégnél, miközben egyetemet végeztem, és még a diplomám megszerzése előtt középvezetői pozíciót ajánlottak, mert megüresedett egy hely.
25 éves koromra volt saját lakásom és autóm, cserébe magánéletem nem volt, de a nap nekem is 24 órából állt sajnos.
Dolgozni kell, és fejlődni, áldozatokat hozni, meglesz a gyümölcse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!