Kínos a kutyám nyakörvét karperecként hordani? (iskolában, munkahelyen is)
Figyelt kérdés
Nagyon közel állt hozzám a kutyám. Nagy traumát is okozott bennem az elvesztése, mivel szemtanúja is voltam a balesetnek. Bűnösnek hiszem magam, mert nem tudtam megmenteni.
Amikor hordom a nyakörvét, közel érzem magam hozzá, viszont az emberek alapból furcsának hisznek, nem barátkoznak velem. Lehet, hogy ebből több bajom lenne, mint előtte?
2019. aug. 25. 19:35
1/5 anonim válasza:
Igazából attól is függ, hogy milyen nyakörv. Az én kutyáimnak olyan van, ami karperecként sem nézne ki furán. Szerintem egyébként nem fura. Én is nagyon szeretem a kutyákat, és meg tudom érteni. Lehet, hogy valakinek fura lesz elsőnek, de ha esetleg valaki furcsálja, és megkérdezi, hogy miért hordod, akkor elmondod röviden. Azután már szerintem nem annyira tűnnél furcsának. Szóval szerintem hordd, szerintem nem kínos.
2/5 anonim válasza:
Ha szeretnéd, hát hordd! Egyáltalán nem kínos. Másnak is tele van aggatva a keze minden szirszarral mert "divat". Szerintem ez nagyon kedves dolog, hogy hordod. 😊
3/5 A kérdező kommentje:
<3
2019. aug. 25. 22:24
4/5 anonim válasza:
Ha bolhaírtó az a nyakörv, akkor még hasznos is.
5/5 anonim válasza:
Most csak ezért biztos nem kezdenek el jobban utálni, szóval miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!