Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az miért jó a nőnek, ha...

Az miért jó a nőnek, ha hülyíthet egy csúnya srácot? Mit nyer ezzel?

Figyelt kérdés

nov. 12. 23:21
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
58%

Na én is elkezdtem futni, azt gondoltam, megoldódik a problémám.

Sajnos naív voltam, mert nem oldódott meg. Sőt,inkább fokozódott.

Na igen, mert a nő hiány az egy faramuci dolog.

A sportolással jobb lessz a vérkeringés, emelkedik a tesztoszteron szint, ezáltal jobban működik a férgiasság. 👍

Na puff neki. Jól megkaptam. Erre nem számítottam.

Most már nem csak este kaparom a tapétát, hanem szinte egész nap.

Megvan a jövő nyári program. Lalásfelújítás, tapétázás. 😥😢😭

nov. 20. 21:00
 32/38 anonim ***** válasza:

30, fair enough.

De tegyük hozzá, hogy a depresszió nem önmagában a boldogsághormonok hiánya. Általában oka van. De igaz, jobb lett volna szorongást vag ybármi egyéb pszichés gondot mondani.

Mert a lényeg az, hogy Andrew Tate tanítása volt az, hogy lelki gondok nem léteznek. Ha azt érzed lelki bajod van, menj edzőterembe.

És ez meg nagy parasztvakítás.

Mert mint írtad, sok boldogsághormont vált ki a mozgás és örömöt vlaóban okoz. De ha leállsz vele, egyből ott van a lelki bajod. Egyszerűen azért, mert a lelki bajt bizony saját módja szerint kell gyógyítani, nem pedig elnyomni.

És ja, sokan, akiknek 0 sikere van a csjaozásban, úgy gondolják, hogy ha eljárnak edzeni vagy jobb ruhákat vesznek, akkor már egyből lesz nőjük. Pedig a csajhiányt csak csajozással lehet enyhíteni. Azaz interaktálsz velük, megismered őket, rájössz mi a jó és mi nem jó, ha mondod/csinálod/viselkedsz, stb...

Én sem azért tudok gitározni, mert elkezdtem uborkát szeletelni:D

Csak hát a csajokkal foglalkozni - főleg úgy, hogy sikertelen az ember - kva ijesztő tud lenni. Ebből a szempontból nem csodálom, hogy sokan elkezdenek mindenféle mást cisnálni, csak hogy addig se a csajokkal kelljen foglalkozni.

Pl az oldalon lévő incelek is rendre a sikeres pasikkal meg a társadalmi eloszlásokkal foglalkoznak, a nőkkel meglepően keveset foglalkoznak ahhoz képest, hogy alapvetően az a céljuk, hogy nőjük legyen:D

És nyilván, ennek része az, hogy az ember fitt formába hozza magát. De ha már az átlagot elérted (sőt, a kövérek országa vagyunk, itt az átlag is kövér...) akkor onanntól kezdve már a nővel kapcoslatos skilljeid lesznek fontosak, nem az, hogy mennyit edzel, vagy milyen szociológiai elemzéseket kamuzol be magadnak:D

nov. 20. 23:51
 33/38 anonim ***** válasza:

En ugy latom, hogy a nok tapasztalt pasit akarnak. A pasik pedig a nok altal szerzik a tapasztalatot. Vagyis ez egy 22-es csapdaja. Ha a korai eletszakaszodban, tinikorban nem talalsz olyan not, aki elnezi, hogy tapasztalatlan vagy, akkor orokre bezarulnak a a kapuk a noknel. Ugye, az en esetemben a muszaki szakmunkaskepzo es a sorkatonasag tette be ilyen teren a kaput.

Tehat szerintem 30-40 evesen mar tok felesleges a nokkel foglalkozni (kiveve, ha beta luzer mostohaapuka akarsz lenni), en legutobb 2007-ben probalkoztam, baratzonaba kerulve, az volt az utolso.

40F truecel

tegnapelőtt 03:34
 34/38 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog a férfihiány.
tegnapelőtt 09:18
 35/38 anonim ***** válasza:

33, ebben részben igazat adok neked, de az "elnézi, hogy nem tapasztalt" az nem a legjob bkifejezés. Egy 20 éves nő nem várja el, hogy egy 40 éves tapasztalatával bírj. RÉgen sem, most sem.

Ráadásul ezt a "tapasztalt" dolgot kár úgy kezelni, mintha konkrét tudáshalmazról beszélnénk. Ha magabiztos, határozott vagy, akkor igazából már van annyid, hogy eljuss egy kapcoslat elejéig Onnantól ekzdve meg tanulsz-tanulsz-tanulsz mint az állat.

Te meg 23 évesen feladtad. Pedig akkor még bőven abban a kategóriában voltál, amit írtál is, hogy a fiataloknál még nem akkora elvárás a tapsztalat.

30 évesen ha még 0 tapasztalatod van a csjoknál, akkor ja, kezd elég necces lenni, de 23 évesen még bőven csak a próbálgatás-tanulás kategóriában van egy csomó ember...

tegnapelőtt 09:27
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

34.

A nő hiány meg képzeld el, hogy még nehezebb.

Nade tegyük félre a viccelődést, bár az állítás igaz.

Nézzük a szintiszta tényeket.

Egy igazi heteró nő férfire vágyik.

Egy igazi heteró férfi meg nőre vágyik. Ez benne van a génjeinkben, így születtünk.

Ebben elvileg semmi bonyolult nincs.

De akkor mégis miért ennyire nehéz egymásra találni ???

Bármennyire is hangoztatják sokan, hogy ó én tökéletesen elvagyok egyedül.

Ez csak felszinesség, és az emberek ezzel nyugtatják magukat, de alapvetően hamisság.

tegnapelőtt 09:34
 37/38 anonim ***** válasza:

Hidd el, a nőknek sokkal nehezebb a férfihiány.

Szerinted miért ilyen kevés a szingli nő/csaj? Mert annyira kell nekik a férfi, hogy már mindegy nekik csak f*sz legyen.

tegnapelőtt 09:40
 38/38 anonim ***** válasza:

"Te meg 23 évesen feladtad"

Akkor volt az utolso probalkozasom, es ujra a friendzone-ban kotottem ki. Utana mar nem adott be az elet olyan szingli csajt, akivel lehetett volna barmi, es vegulis 28 evesen lettem blackpill-tudatu, egy blogbejegyzes hatasara jott el a lightbulb-moment.

"Ha magabiztos, határozott vagy"

Hat ennek nem tesznek jot az elutasitasok.

40F truecel

tegnapelőtt 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!