Az miért jó a nőnek, ha hülyíthet egy csúnya srácot? Mit nyer ezzel?
Na, csak te hiányoztál.
Arra miért nem válaszolsz, hogy miért lettél truecel és nem incel, mint az elmúlt években? Mi a különbség? Mi okozta a változást?
"Mi okozta a változást?"
Az, hogy egy hirtelen kialakulo, es kronikussa valo fajdalom kapcsan kezdenek kiderulni a veleszuletett anatomiai rendellenessegeim, amelyek eleg valoszinu, hogy hozzajarulnak az incelsegemhez, es ez igy szamomra mar lejatszott meccs volt mar a fogantatasomkor. De errol irtam a jomultkor, csak te maradtal le rola :)
40F truecel
"Dehát az incel is azt hirdeti, hogy genetikailag alkalmatlan a nőkhöz, ami a fogantatásakor eldől"
Igen, amire mar sejlik a tenyszeru diagnozis, vagyis valodi incel vagyok.....
40F truecel
", a srác egyértelmű közeledését nem hárítja el, hanem még rá is játszik"
Mivel játszik rá? Miből volt olyan egyértelmű hogy bejösz neki?
Az én csajom is nyit fiúk felé, de nem azért hogy több legyen, csak haver.
Sajnos én is jártam már így, de manapság már ismerkedni sem akarnak velem a lányok....
Csak a 10/10-es fiúknak adnak esélyt, akik pedig eltérnek az átlagtól külsőleg, azokkal szóban sem állnak...
Mindene változtattam amin csak lehetett, de mind hiába...
(A füleim megműttettem, divatos frizurát csináltattam magamnak, és még divatos ruhákat is vettem, de még így sem kellek senkinek, mert minden lány szerint ronda az arcom.)
28/F
26
Ezt a divatos dolgot hanyagold. Általában nagy red flag ha egy srác ezt említi. Hogy divatos ruhák stb, még sem kellek...
Röviden fura és gáz, egyszerűen úgy öltözködj ami neked bejön és jónak látod.
26, éppenséggel ez is csak azt igazolja, hogy nem a külsőd az egyetlen dolog amivel gond van. Leírtad, hogy megcsináltattad, mégis kerülnek.
Bár min csodálkozom egy olyan világban, ahol a depresszióra létező válasz az, hogy menj el edzeni. Akármennyire is kigyúrhatod magad, a depresszió nem a mozgástól fog elmúlni..
28
Ilyen elbaszott a férfi társadalom 👏👏
"Bár min csodálkozom egy olyan világban, ahol a depresszióra létező válasz az, hogy menj el edzeni. Akármennyire is kigyúrhatod magad, a depresszió nem a mozgástól fog elmúlni.."
Ez így azért részigazság. Nyilván akinek komoly depressziója van, annak még a felkelés is halálosan nehéz, nemhogy sportolásba kezdeni. Oda terápia kell, nagy eséllyel gyógyszerek is, amíg helyrebillen. Viszont a sport és a mozgás csomó olyan vegyületet aktivál, ami a jólétért és boldogságért is felelős: endorfin, dopamin, szerotonin, sőt még talán az adrenalin is hasznosnak vehető, hiszen pont hogy nem hagy belesüppedni az önsajnáltatásba. Szóval a sport igenis egészséges mentálisan is. De ha valaki alapból depressziós, ott valóban nem lehet annyival letudni hogy menjél sportolni. Az úgy egy szélsőséges, hülye válasz lenne magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!