Az miért jó a nőnek, ha hülyíthet egy csúnya srácot? Mit nyer ezzel?
Amit a többiek is írnak, számára ez egónövelés bármi áron. Akár hülyítéssel és hazudozással, hogy a végén téged fog mindenféle tapadós elmebetegnek beállítani, aki nem fogadta el a nemet sőt hogy te nyomultál rá, ő egyértelműen csak barátkozott. Holott mint látod nem, de ezek ilyenek.
Az egyetlen helyes döntés manapság, ha már az elején felismered az ilyet, ha egy nő csak szórakozik veled. Tehát ha pl elhívtad volna randira, arra tuti nemet mond, vagy kifogásokkal él, hazudozik, fel lehet ismerni. Legkésőbb akkor kiderült volna. Bár egyéb ellentmondásokat is fel lehet ismerni, nem szabad bedőlni a hülyítésnek hanem résen kell lenni. Szóval ezeket a fajta nőket tilos simpelni, és tilos etetni! Ismerd fel időben, és onnét a labda nálad pörög, hogy mit lépsz rá. Vagy ignorálod és nem eteted soha többet, aztán had "fusson utánad" a kamuval, már semmit nem ér. Vagy akár még jól megszívatod, hiszen bármit is hazudjon itt 1-2 szélsőséges hülye nő, az ilyen nagyon nincs rendben! De ismétlem, a lényeg az hogy semmi esetbe se simpelj! Mivel sajnos tömegek teszik, nagyon felbátorodott csomó nő, hogy nekik bármit lehet. És cserébe ilyenek történnek már tömegesen, minden egyes nap.
Azért azt is tegyük hozzá, hogy gyakran a dolog úgy néz ki, hogy a csaj semmit nem akar, a csávó megy oda, ott legyeskedik mindig a nő körül aki nem hajtja el, mert semmi rosszat nem tett, de különösebben nem foglalkozik vele, de nyilván kedves, mert ez egy embeir norma...
A csávó meg úgy veszi, hogy húzzák az agyát, elvégre mi másért lenne kedves, mint hogy behálózza őt, de mivégre, ha egyszer nem kezd semmit vele.
A férfiak többsége párkapcsolati/szexuális közeledésnek tekinti azt, ha egy nő mosolyog és kedvesen szól hozzá. Pedig abszolút nem az.
Amúgy meg tényleg van ilyen is amit a 12-es mond. Itt már csak egyetlen megoldás maradt.
Kérdező, kérjük a komplett példákat, hogy mivel is húzta az agyadat ez a nő!
Ez nem meglepő.
Manapság a nők csak 10 pontos, tökéletes férfiakkal állnak szóba.
Mindenki más mehet a búsba.
Amíg egy nőre kb 150-200 férfi jut, addig nyugodtan tudnak válogatni. 🤷♂️
15.
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, én csak azt tudom mondani, amit férfiként tapasztalok már évek óta.
Lehet hogy neked van igazad, de én sajnos azt tapasztalom, amit írtam.
De egyébként szinte mindenütt azt olvasni, hogy a férfiaknak iszonyatosan hehéz a társkeresés.
Én ezt nem a levegőből kaptam ám el.
14#
Akkor a híreknek csak a felét olvasod el.
MINDENKINEK nehéz a társkeresés. Kinek ezért, kinek azért.
Köszönhető ez atomizálódó társadalmunknak, nomeg mert az online társkereső appok működési elve nem azt támogatja, hogy társat találj - hiszen akkor egyszerre 2 felhasználóját is elveszítené - hanem az, hogy minél több időt tölts náluk, minél többet fizess. De a térnyerésükkel meg eléggé lecsökkent az alternatívák száma.
Ettől függetlenül ha tényleg körbenéznél a környezetedben láthatnád, hogy nem csak a 10/10es pasiknak vna nője. Vagyhát.. nem tudom hol laksz, ha Beverly Hillsben, akkor meg is értem, hogy egyáltalán látsz 10/10es pasikat, az én környezetemben (Budapest) igazából alig látni egyáltalán ilyen férfiakat. Nője viszont sokaknak van.
17.
Én is Bp- en lakom.
A társkereső appokról én is tudnék beszélni, de azt most hagyjuk.
Igen, van igazad, valóban van kicsit gyöngébb pasiknak is, soszor nagyon jó, nagyon csinos nőjük.
Ilyenkor teljesen elcsodálkozva bámulok előre, hogy ez hogyan történhetett meg.
Más, meg még a közelébe se kerül annak, hogy egy átlagos nője legyen. A jóról, a bombáról már nemis álmodik az ember.
Az tényleg elérhetetlen távolság.
Ahogy mondja az a bizonyos ikonikus dal:
"Fényév távolság."
A csinos nők ilyen távolságban vannak.
16#
"Hiszen az, hogy elismered, hogy más tök átlag vag yergya pasinak lehet jó nője az bizonyíték arra, hogy lehetséges"
Yachtot venni is lehetseges. Nezd, hiszen egy videki gazszerelonek is sikerult.......
40F truecel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!