Melyiket választanád?
Férfiként 35+kènt melyiket választanád
1. 10/10 a nő külsőre,de buta műveletlen
2.10/4 külsőre,de okos és művelt
Nagyon őszintén melyiknek van esélye nálad
Egyiketse. Ha nincs olyan, aki megfelel nekem, akkor egyedül vagyok.
Ergo... a 10/10-et dugnám, az okoska meg max egy jó kollegina lenne, akitől tudok segítségetkérni munkában, ddesemmi több. De kapcsolatra nem kéne egyik se. Okoskával talán lehet barátság, ha olyan, de nem hiszek a férfi-nő barátságban
Légüres kérdés, amire csak légüres válasz adható.
A szépség még mindig szubjektív. Akit te az első helyre tennél, lehet, hogy nekem egyáltalán nem jönne be.
A vonzódás kémiai folyamat, és nem külső “tökéletesség” függvénye.
Egyébként undorítónak tartom az emberek külsőségeken alakuló “beárazását” ilyen hülye pontrendszereken keresztül.
A kettő közül egyiket se választanám. Hamar elszáll a vonzalom, ha az illető buta, és nem lehet vele értelmesen beszélgetni.
A másiknál pedig egyértelmű, hogy lehet valaki okos és művelt, nem biztos, hogy vonzódom hozzá. De attól még lehet jó barát.
A leglényegesebb dolgot pedig kihagytad: a szimpátiát, a lelket, a személyiséget.
Attól, hogy intelligens valaki, még lehet pszichopata őrült, és rossz ember is. Ami szintén független a külsőségektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!