Lányok. Ha nektek van diplomátok, akkor ismerkedés terén, se adjátok lejjebb?
Én már senkinek (se ismerős, se kolléga, se barát) se mondom, hogyha konkrétan nem kérdez rá, mert rögtön elkezdenek kompenzálni, hogy de neki ilyen meg olyan szakmája van, és ő mennyire jó abban. Soha senkit nem néztem le a végzettsége miatt, vagy épp hiánya miatt, mégis mikor megtudják, hogy a másiknak van kezdődik a kompenzálás. Volt kolléganőm is ezt csinálta, de ő később bevallotta, hogy azért, mert megakart nekem felelni, de rájött, hogy igaz, amit mondtam, hogy szerintem a diploma nem jelent semmit, és neki nagyszerű szakmája van. De voltak férfiak is… a fent említett egyik szakmából is, folyamatosan azt hallgattam, mert neki nincs egyeteme, csak ez a szakmája, és hiába mondtam, hogy ez teljesen rendben van, a diploma semmit se jelent.
Szerintem minden szakma fontos, meg a jó szakemberek is. De ettől függetlenül, hogy érdemben válaszoljak: a pasi személyiségétől és intelligenciájától függ.
Én már nem. Nemtom hányszor adtam szakmunkásoknak vagy mamahoteleseknek betanitottaknak esélyt, mind le akart engem hordani nyomni, hogy hülyebb vagyok mint ő, bezzeg ő jobban keres, bibibí, meg állandoan ilyen egoharcokat csináltak, persze, engem mindig lenyomva letaposva, ez volt csak a lényegük.
Kisebbségi komplexusos barmok.
Az intelligensebbek is. Nem az aljával jártam, hanem akik atért értelmesebb tipusok. És mégis ez lett belőle.
Ha már olyannal ismerkedem aki nem diplomás már kényszeresen dicsérem vagy akármi nehogy kevesebbnek higyje magát nálam és elkezdje az is. Sőt a diplomám sok esetben egyszeruen meg se mondom hogy nekem van. Es akkor nincsenek ilyen barom játszmák, amiket csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!