Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Ha nektek van diplomát...

Lányok. Ha nektek van diplomátok, akkor ismerkedés terén, se adjátok lejjebb?

Figyelt kérdés
Csak diplomás pasiknak adtok eséjt, vagy egy asztalos, kőműves pasinak is? Ezt hogyan döntitek el?

#Ismerkedési, igények
nov. 7. 14:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%
Nekem három diplomám van, de az egyetemisták többsége tényleg nagyképű, elvégeznek egy himihumi szakot, vagy bármit, és azt hiszik, ők szarták a spanyol viaszt. Nekem épp ezért a baráti köröm szakmunkásokból áll. A szüleim is azok.
nov. 7. 16:30
 12/22 anonim ***** válasza:
11# akkor engem miért kezdtek el kerülni a barátaim? Tényleg érdekelne, mert nem értem. Bunkó, gonosz sem voltam velük, amivel rászolgálhattam volna.
nov. 7. 16:32
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én diplomás vagyok, a férjem nem. Láttam a saját szememmel, hogy olyanok is kapnak diplomát, akik amúgy segghülyék... nem jelent semmit. A férjem amúgy értelmes, logikus gondolkodású, az összefüggéseket könnyen átlátó, széles körben érdeklődő és tájékozott ember. Ez elég sok szaktársamra nem volt igaz anno :D
nov. 7. 17:10
 14/22 anonim ***** válasza:
52%
12, szerintem nem vetted észre, de tuti megváltoztál.
nov. 7. 17:23
 15/22 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem a diploma nem mond semmit. Inkább hogg milyen szakon.
nov. 7. 17:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én már senkinek (se ismerős, se kolléga, se barát) se mondom, hogyha konkrétan nem kérdez rá, mert rögtön elkezdenek kompenzálni, hogy de neki ilyen meg olyan szakmája van, és ő mennyire jó abban. Soha senkit nem néztem le a végzettsége miatt, vagy épp hiánya miatt, mégis mikor megtudják, hogy a másiknak van kezdődik a kompenzálás. Volt kolléganőm is ezt csinálta, de ő később bevallotta, hogy azért, mert megakart nekem felelni, de rájött, hogy igaz, amit mondtam, hogy szerintem a diploma nem jelent semmit, és neki nagyszerű szakmája van. De voltak férfiak is… a fent említett egyik szakmából is, folyamatosan azt hallgattam, mert neki nincs egyeteme, csak ez a szakmája, és hiába mondtam, hogy ez teljesen rendben van, a diploma semmit se jelent.

Szerintem minden szakma fontos, meg a jó szakemberek is. De ettől függetlenül, hogy érdemben válaszoljak: a pasi személyiségétől és intelligenciájától függ.

nov. 7. 18:02
 17/22 anonim ***** válasza:
97%

Én már nem. Nemtom hányszor adtam szakmunkásoknak vagy mamahoteleseknek betanitottaknak esélyt, mind le akart engem hordani nyomni, hogy hülyebb vagyok mint ő, bezzeg ő jobban keres, bibibí, meg állandoan ilyen egoharcokat csináltak, persze, engem mindig lenyomva letaposva, ez volt csak a lényegük.

Kisebbségi komplexusos barmok.

Az intelligensebbek is. Nem az aljával jártam, hanem akik atért értelmesebb tipusok. És mégis ez lett belőle.

Ha már olyannal ismerkedem aki nem diplomás már kényszeresen dicsérem vagy akármi nehogy kevesebbnek higyje magát nálam és elkezdje az is. Sőt a diplomám sok esetben egyszeruen meg se mondom hogy nekem van. Es akkor nincsenek ilyen barom játszmák, amiket csinálnak.

nov. 7. 18:29
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
1~ Tehát ugyanilyen buta gondolkodású személyre van szükség. Bocsánat! De ezek nem diplomától lesznek, tehát ostoba elmélet.
nov. 8. 09:16
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
1 diplomám van. Nekem az intelligencia fontos, szeretek jókat beszélgetni mélyebb témákról is, ill. kiábrándító, ha folyton magyarázni kell ok-okozati összefüggéseket. A diploma viszont nem érdekel, csak az ész. (Itt se amúgy zseni kategóriára kell gondolni, de legyen az átlagnál azért intelligensebb.)
nov. 8. 10:17
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom ki az aki lepontozott de szerintem egy okori nyelvek és kultúrák szak nem ugyanaz mint egy orvosi, vagy ha szabadbölcsészetet végzett valaki akkor most komoly diplomás? 😅
nov. 8. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!