Miért nem tudok szót érteni a lányokkal?
Az egyiknek az a problémája, hogy fiatalabb vagyok pár évvel, a másik vissza se ír (jelölést elfogadta), a harmadik flegma lekezelő, a negyedikkel elbeszélgetek tök korrekten, majd kijelöl és benyögi hogy szomorú, hagyjam, ne is írjak neki, és elköszön.
Lányok korai: 17-23.
Teszem hozzá nem nyomulva írok, meg semmi. El lennék átkozva, vagy mi a baj velem? Légyszi valaki segítsen megfejteni, évek óta ez van.
19/F
Ez egyik beszélgetés során se lett kérdezve/közölve.
Egyébként van, randin rózsa, csoki stb, meghívom mindenre amire akarja.
De ezek ilyen 1-2 napos történetek tehát most is elkezdtem par oraja beszelgetni a csajjal erre benyogi egy teljesen korrekt beszélgetés KÖZBEN hogy ő rosszul van, megse próbáljam felvidítani, ne írjak neki, kijelölt, elköszönt. Nem értem az egészet.
Lehet te keresgélsz rossz helyen
Egész normálisnak tűnsz, szerintem csak nincs szerencséd a választásban
Mi alapján választasz ki egy lányt? Mi az amit látsz rajta és azt gondolod hogy megér egy esélyt? Vannak kizáró okok?
Őszintén nekem mindegy, kinézet szempontjából, de azért mégse.
A molettebb lányok is bejönnek, viszont nálam a kizáró ok, ha valaki nagyon nagyon vékony.
Megnézem, és a kisugárzása alapján választok lányt, arc alapján, posztjait át szoktam nézni (pl ha bulizik az már kizáró tényező, ott abba is hagyom)
Nehogy már egy szál rózsától leszakadjon a kezed. Utána meg ha sose kapsz azért sírnál
Szerintem nagyon férfias, figyelmes, udvarias és vonzó ha egy srác hoz virágot a randira
Én kifejezetten esélysebbnek látom egy ilyen gesztus miatt a pasit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!