Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudok szót érteni a...

Miért nem tudok szót érteni a lányokkal?

Figyelt kérdés

Az egyiknek az a problémája, hogy fiatalabb vagyok pár évvel, a másik vissza se ír (jelölést elfogadta), a harmadik flegma lekezelő, a negyedikkel elbeszélgetek tök korrekten, majd kijelöl és benyögi hogy szomorú, hagyjam, ne is írjak neki, és elköszön.

Lányok korai: 17-23.

Teszem hozzá nem nyomulva írok, meg semmi. El lennék átkozva, vagy mi a baj velem? Légyszi valaki segítsen megfejteni, évek óta ez van.

19/F

tegnap 23:01
 1/10 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá most lett vége a 2 éves kapcsolatomnak, a csaj random beflegmult, és a volt legjobb haverommal van elfoglalva. Mi tortenik korulottem? Mintha minden szethullana.
tegnap 23:03
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Mennyi pénzed van? Lehet nem elég sok, akkor kezdenek el szarba nézni a nők kollektíven.
tegnap 23:07
 3/10 A kérdező kommentje:

Ez egyik beszélgetés során se lett kérdezve/közölve.

Egyébként van, randin rózsa, csoki stb, meghívom mindenre amire akarja.

De ezek ilyen 1-2 napos történetek tehát most is elkezdtem par oraja beszelgetni a csajjal erre benyogi egy teljesen korrekt beszélgetés KÖZBEN hogy ő rosszul van, megse próbáljam felvidítani, ne írjak neki, kijelölt, elköszönt. Nem értem az egészet.

tegnap 23:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet te keresgélsz rossz helyen

Egész normálisnak tűnsz, szerintem csak nincs szerencséd a választásban

Mi alapján választasz ki egy lányt? Mi az amit látsz rajta és azt gondolod hogy megér egy esélyt? Vannak kizáró okok?

tegnap 23:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Őszintén nekem mindegy, kinézet szempontjából, de azért mégse.

A molettebb lányok is bejönnek, viszont nálam a kizáró ok, ha valaki nagyon nagyon vékony.

Megnézem, és a kisugárzása alapján választok lányt, arc alapján, posztjait át szoktam nézni (pl ha bulizik az már kizáró tényező, ott abba is hagyom)

tegnap 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne vigyél randira virágot. Egész randi alatt cipelni kell, kényelmetlen.
tegnap 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:
38%

Nehogy már egy szál rózsától leszakadjon a kezed. Utána meg ha sose kapsz azért sírnál

Szerintem nagyon férfias, figyelmes, udvarias és vonzó ha egy srác hoz virágot a randira

Én kifejezetten esélysebbnek látom egy ilyen gesztus miatt a pasit

ma 00:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát igen csak az a baj, hogy nem hogy a randiig nem jutok el, néha egy sziánál tovább se jutok.. :(
ma 00:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Average male gameplay. Nem csinálsz semmit rosszul, a csajozás egy ilyen sport. Pontosan ugyanígy folytasd, igazából mindent jól csinálsz, de tényleg. A nők ilyenek, de egyszer majd kifogod azt, aki hozzád passzol, ne aggódj. Csak így tovább és kitartást! 💪
ma 00:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát igen, ez tényleg egy gameplay :D
ma 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!