Miért nem tudok szót érteni a lányokkal?
Az egyiknek az a problémája, hogy fiatalabb vagyok pár évvel, a másik vissza se ír (jelölést elfogadta), a harmadik flegma lekezelő, a negyedikkel elbeszélgetek tök korrekten, majd kijelöl és benyögi hogy szomorú, hagyjam, ne is írjak neki, és elköszön.
Lányok korai: 17-23.
Teszem hozzá nem nyomulva írok, meg semmi. El lennék átkozva, vagy mi a baj velem? Légyszi valaki segítsen megfejteni, évek óta ez van.
19/F
Teljesen egyetértek #9-el.
Akkor is bukik a dolog, ba amúgy mindent jól csinálsz.
Eleinte azt hittem én csinálok valamit rosszul, amiért folyton szó nélkül eltűnnek az emberek. Amikor megbeszélünk egy találkozót és nem jönnek el, vagy amikor mindennap írnak, küldenek kérés nélkül képeket, mondják, hogy mennyire jól érzik magukat velem, majd egyszer le lettem tiltva :))
Kezdtem megbeszélni a dolgokat a barátaimmal (nők, férfiak vegyesen), és a legtöbb esetben ők sem értik, hogy mi történik:))
Szóval igen, ez ilyen.
Vedd figyelembe, hogy a női oldal másképp néz ki, más helyzetben vannak és másképp gondolkodnak, szóval kitartást!
Köszi a válaszokat!
#12, tudnál adni egy tippet akkor, hogy ismeretlenbe hogy írjak valakire?
Ezek nem is biztos, hogy lányok... Lehet, hogy csak annak adják ki magukat...
Inkább élőben próbálkozz, és olyan körökben, ahol tudhatod előre, hogy eleve van bennetek valami közös, akkor téma is könnyebben adódik a beszélgetésekhez.
De előbb gondold át alaposan, hogy mi az, ami nagyon fontos neked, hogy meglegyen egy lányban, mert anélkül vállalhatatlan kapcsolat lenne saját magad, a szüleid és más, számodra fontos emberek előtt (pl. a vallása? politikai nézetei? stb.), mi az, ami kb. tökmindegy (haja színe? nagycsaládból származik-e? stb.), és mi az, ami semmiképp se legyen meg benne, különben megintcsak vállalhatatlan (pl. ha drogozik? börtönviselt? stb.) - és eleve csak olyanokkal állj szóba, akik legalább valamilyen fontos szempontból megfelelnek az előre(!) komolyan(!) átgondolt(!) mércédnek, ha pedig menet közben valakiről kiderül, hogy valamilyen fontos szempontból mégsem, akkor dobjad, még mielőtt fülig beleszeretsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!