Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálják ezt a lányok?

Miért csinálják ezt a lányok?

Figyelt kérdés
Többször volt már velem, hogy elkezdtünk ismerkedni egy lánnyal. Azt mondta, lehetségesnek tartja hogy legyen köztünk valami, mármint kapcsolat. Még nem találkoztunk, amikor hirtelen elkezdett egyre ritkábban írni majd el is tűnt. Mikor hetek, hónapok múlva újra válaszolt, közölte hogy időközben barátja lett. Csak én tartom ezt gáznak? Szerintem ha én ismerkedek valakivel, akkor nem kezdek addig másokkal is ismerkedni párhuzamosan vagy igen?

okt. 25. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Én semmit nem latok abban, ha egy társkereső párhuzamosan több emberrel levelezik vagy akár első személyes találkozásig eljut. Ha személyesen is megvan az összhang és tényleg kialakulóban lehet valami komolyabb, az természetesen más kérdés.
okt. 25. 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Lehet unalmas voltál neki, vagy nagyon ráakaszkodtál a neten, így a csaj másokkal is írogatott. Lépj tovább, 10-ből 9 csaj ezt teszi. Mondjuk mi pasik is több csajt fűzünk, max párat talonba teszünk, azoknak ritkábban írok.
okt. 25. 23:12
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

"Még nem találkoztunk"

Akkor minek akarod őt elkötelezni?? Talán már tulajdonodnak tekinted és megszabod neki hogy mit csináljon??

Atyaég!

okt. 25. 23:48
 4/11 A kérdező kommentje:

2

Bocs de én soha. Ha én azt mondom egy lánynak, hogy lehet köztünk valami, akkor nem kezdek addig más lányokkal

okt. 25. 23:48
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Ezért szívod meg. :) ne görcsölj rá, fűzz több csajt is.
okt. 26. 00:01
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Megunt téged.
okt. 26. 07:15
 7/11 anonim ***** válasza:

A mai világban sajnos de. A társkereső appok és minden úgy van kialakítva, hogy egyszerre több vasat tarts a tűzben.

A komolyabb dolgok, tehát a randizás az már lehet sokaknak vízválasztó, de még ott is kezd már úgy felszakadozni, és sokan mások már teljesen normálisnak tartják azt is, ha párhuzamosan több emberrel is randiznak.

De az a része, hogy chatelgetés, hívásozás... az teljes mértékben már szabadon megy, és nincs olyan szinte senkinél se, hogy egyetlen emberre koncentrálva leragadnak ennyire az ismerkedés elején, amikor még egy találkozó se volt.

Persze helyzete válogatja... ezért is érdemes azért hamar eljutni randiig, ott gyorsabban eldől, hogy van-e kémia, van-e összeillés, stb... akivel hezekig csak a chat+hívás megy, ott valami már nem okés

okt. 26. 07:28
 8/11 anonim ***** válasza:
elolvastam addig, hogy lehetseges. Na itt a pont. Ha o kerdezi mikor talalkozzatok legkozelebb vagy hasonlot dolgot kezdemenyez, pl menjunk mar el egy etterembe ami nem draga ram meg rad tekintettel ez csak egy pelda. Tehat nem a tett a lenyeg mondjuk neha igen, mondjuk az elejen ugy kb. nem lehet %ra mondani de mondjuk ugy saccra a tett az 30%, a 70% a szandek, hogy melyik mit akar. Az, hogy a levegoben log a talakozzunk meg mikor meg hol meg ez meg az nem pedig hatarozottan pl "jovohet csutortok jo neked? Ha nem nezzunk masik idopontot ami neked is jo" - erted. Hatarozott legyen a csaj. Ahogy a ferfi is. es ha ez a hatarozottsag meg van, akkor johet valami. De a lehetseges, elkepzelheto, hat nem tudom, valoszinuleg, lehet, es csak igy log a duna felett, hat azt dobni kell, akar no, akar ferfi, mert ebbol semmi nem lesz csak idopazarlas es az mar ido zsarolas mert az idodet legyel ferfi/no, elveszi akar munkabol, akar haverokkal, baratnokkel egy ilyen hulyesegert amibol semmi nem lesz es csak az egyik fel tudja.
okt. 26. 09:17
 9/11 A kérdező kommentje:

7

Nézd, én azt tartom, hogyha elkezdek ismerkedni egyszerre mondjuk két lánnyal, akkor ha az egyik jobban bejön mint a másik és őt választom, azzal nem adok esélyt sem a másiknak. És ha mégis párhuzamosan ismerkedek, nem tűnök el az egyik életéből szó nélkül a másik miatt, hanem megmondom, hogy figyu, bocsi de van más. És nem akkor amikor összejöttem a másikkal, hanem eleve így kezdem, hogy figyu, ismerkedjünk, de szeretném ha tudnád hogy másokkal is ismerkedek.

okt. 26. 09:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Pedig a csajok utálják ha a neten rájuk akaszkodsz, vagy lihegsz utánuk mint egy kiskutya. Nem 1-2 csajt szedtem fel, először 1-2 üzenetet küldesz, az belefér, de utána sose erőltettem, a csaj írt rám, nekik ez dopping. Nem tudlak online megtanítani csajozni, de hamar ejtenek ha mindig te zaklatod őket.
okt. 26. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!