Miért csinálják ezt a lányok?
"Még nem találkoztunk"
Akkor minek akarod őt elkötelezni?? Talán már tulajdonodnak tekinted és megszabod neki hogy mit csináljon??
Atyaég!
2
Bocs de én soha. Ha én azt mondom egy lánynak, hogy lehet köztünk valami, akkor nem kezdek addig más lányokkal
A mai világban sajnos de. A társkereső appok és minden úgy van kialakítva, hogy egyszerre több vasat tarts a tűzben.
A komolyabb dolgok, tehát a randizás az már lehet sokaknak vízválasztó, de még ott is kezd már úgy felszakadozni, és sokan mások már teljesen normálisnak tartják azt is, ha párhuzamosan több emberrel is randiznak.
De az a része, hogy chatelgetés, hívásozás... az teljes mértékben már szabadon megy, és nincs olyan szinte senkinél se, hogy egyetlen emberre koncentrálva leragadnak ennyire az ismerkedés elején, amikor még egy találkozó se volt.
Persze helyzete válogatja... ezért is érdemes azért hamar eljutni randiig, ott gyorsabban eldől, hogy van-e kémia, van-e összeillés, stb... akivel hezekig csak a chat+hívás megy, ott valami már nem okés
7
Nézd, én azt tartom, hogyha elkezdek ismerkedni egyszerre mondjuk két lánnyal, akkor ha az egyik jobban bejön mint a másik és őt választom, azzal nem adok esélyt sem a másiknak. És ha mégis párhuzamosan ismerkedek, nem tűnök el az egyik életéből szó nélkül a másik miatt, hanem megmondom, hogy figyu, bocsi de van más. És nem akkor amikor összejöttem a másikkal, hanem eleve így kezdem, hogy figyu, ismerkedjünk, de szeretném ha tudnád hogy másokkal is ismerkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!