Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálják ezt a lányok?

Miért csinálják ezt a lányok?

Figyelt kérdés
Többször volt már velem, hogy elkezdtünk ismerkedni egy lánnyal. Azt mondta, lehetségesnek tartja hogy legyen köztünk valami, mármint kapcsolat. Még nem találkoztunk, amikor hirtelen elkezdett egyre ritkábban írni majd el is tűnt. Mikor hetek, hónapok múlva újra válaszolt, közölte hogy időközben barátja lett. Csak én tartom ezt gáznak? Szerintem ha én ismerkedek valakivel, akkor nem kezdek addig másokkal is ismerkedni párhuzamosan vagy igen?

okt. 25. 22:31
1 2
 11/11 anonim válasza:
(magamból kiindulva) ezt akkor szokták a lányok csinálni, ha nem érdekli őket az illető. azt, hogy "lehet valami köztetek" lehet kedvességből mondta csak, hogy ne bántson meg VAGY akkor még bejöttél neki csak később esetleg mondtál/csináltál valamit ami miatt elvesztette irántad az érdeklődését.
okt. 27. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!