Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Interneten való ismerkedésnél,...

Interneten való ismerkedésnél, hogy döntitek el, hogy szimpatikus e számotokra a másik fél, vagyis hosszabban beszélgettek vele, nem lekoptatjátok?

Figyelt kérdés

#Kapcsolat, interneten
nov. 1. 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Eleve, ha a külseje nem jön be, akkor nem is beszélgetek vele. Ha a külső oké, akkor elkezdek vele beszélgetni, és felteszem a számomra fontos kérdéseket. És így fogom csak tudni eldönteni, hogy szimpatikus-e vagy sem.
nov. 1. 09:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Pl milyen kérdéseket? :)
nov. 1. 10:07
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Dogányzik-e? Iszik-e rendszeresen alkoholt? Fontos-e számára a testi-lelki egészség? Mit tesz érte? Fontos-e a hűség, megbízhatóság, tisztelet? Mi a hobbija?...stb.
nov. 1. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha gördülékeny a beszélgetés, az már elég nekem, hogy találkozót kérjek. Minden más kiderül ott....
nov. 1. 10:17
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Nálam a fő szempontok; iszik, cigizik, bulizik? (Én nem, és olyat keresek aki szintén nem)

Macskás? (Van 2 benti macskám. Fő szempont, hogy macska buzhee legyen)

Gyerekmentes? (Viszlát, csok királyok)

Ha az exét szidja az negatívum. Anycival él, anycival csinál mindent - negatívum.

nov. 1. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont mint a 4es, ha látom hog, nem csak én teperek hanem ő is érdeklődik akkor mehet a találkozó, aztán majd ott látom hogy szimpatikus-e. Mondjuk nőként biztos más egy vadidegennel randizni menni.
nov. 1. 10:37
 7/10 A kérdező kommentje:
És ha pl imádja az anyukáját aki beteg, és nem elhagyja hanem ápolja? Szerintem azért ezt ellehet fogadni, hogy aki felnevelt, gondoskodott rólad, nem hagyod cserben, amikor őt kell ápolni.
nov. 1. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez tök szép dolog és támogatandó olyankor, amikor egy szeretted kerül ilyen helyzetbe. De az is tök érthető, ha nem akar valaki ilyen terheket az életébe egy teljesen új emberen keresztül, akihez nem köti még semmi. Az otthonápolás azért elviszi az ember napját. Helyez köt, sok időt igényel, sok érzelmi és mentális energiát fogyaszt, illetve nagyon drága is, mert kiesel a munkából.

Én például nem akarnék olyan emberrel randizni, akkor nincs lehetősége rendesen randizni járni vagy programozni.

Viszont nálam a dolog eldöntése full intuitív, nincs egy listám, amin pipálgatom a tételeket. Inkább olyan kérdéseket teszek fel, hogy hogyan érzem magam az illetővel, mennyire érdekel, hogyan viselkedek mellette, mennyire illünk össze a hétköznapi szituációkban, mennyire gondolunk mást a világról, miről beszélgetünk stb.

nov. 1. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
7. Nálam ez kizáró ok lenne. De elfogadom, akinél nem. Mindenki más.
nov. 1. 12:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Bizalmatlanabb vagyok idegenekkel szemben, szóval nálam a találkozó több hétnyi beszélgetés után merül csak fel, viszont az az a "hely", ahol igazán meg lehet a másikat ismerni.

Neten meg az alapján döntöm el, szimpatikus-e a másik fél, hogy mennyire tud jól kommunikálni, mennyire gördülékeny a beszélgetés vele, mennyire tudja jól fenn is tartani azt, mennyire érdeklődő. Mennyire tud helyesen írni (mostanában vonzom az olyanokat, akiknek még a "szia" leírása is gondot okoz, a többiről nem is beszélve..).

Annyira sokszor jártam már úgy, hogy én vittem a beszélgetést, a másik meg visszakérdezni se nagyon tudott; úgy éreztem, nem is próbálkozik.

nov. 1. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!