Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felfedeztétek már a chat...

Felfedeztétek már a chat gpt-t magatoknak?

Figyelt kérdés

Mennyi kérdés vagy karakter után csinálja, hogy már nem adja ingyen a szolgáltatásait? Nekem meglepően hamar.

Mi a véleményetek róla, értelmes? Vagy hülyeség úgy, ahogy van?

nov. 7. 07:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%
Még nem próbáltam ki és nem is tervezem. Nem szimpatikus egy géppel beszélgetni. Ami érdekel, arra rákeresek magam. Épp elég robottal beszélek, ha valamiért egy ügyfélszolgálatnak kell írjak :))
nov. 7. 10:00
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Persze, használom már egy ideje, nem kell érte fizetni, csak csinálj egy fiókot és kész. Fizetni a jobb verzióért kell, de nekem megfelel az ingyenes is.

Megvannak a korlátai, meg nem kell neki mindent elhinni, de nekem nagy segítség szokott lenni szövegírásban, fogalmazásban, dolgok összegzésében, néha nagyon jó ötleteket is tud adni.

Beszélgetésre használni viszont eszembe sem jutna, ezt kb három percig játszottam vele, amikor először kipróbáltam. Használd valami hasznos dologra, akkor lesz értelme.

nov. 7. 11:06
 13/28 A kérdező kommentje:
Nekem ez hasznosnak tűnik, a beszélgetés. Nincs olyan ember a környezetemben, akivel jókat tudnék beszélgetni. Nyilván ez rólam is sok mindent elmond. Ő normálisan, hosszan válaszol a kérdéseimre, emberi viselkedés témakörben meg tudok vele vitatni dolgokat. Nem mondom, hogy sok újdonságot megtudtam tőle, de értelmesnek találom a válaszait, vissza is tudok kérdezni, vagy jelezni, ha valamit nem értek, vagy nem értek vele egyet. Szóval lehet, hogy nagy felfedezéseket nem tudtam tenni a mondatai által, de el se vett tőlem semmit. Az, hogy udvarias és pc, ahogy más írta, szintén elég ritka az életemben.
nov. 7. 11:24
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Na szerintem mondjuk ez a legnagyobb veszélye, hogy az emberi kapcsolatokat helyettesítik vele néhányan és így szigetelődnek el végleg, mert azt az illúziót adja, hogy nem magányosak. Pedig de.
nov. 7. 11:33
 15/28 anonim ***** válasza:
72%
Géppel beszélgetni számomra értelmezhetetlen. A guglitól sem várom, hogy megkérdezze, jó napom volt-e. A helyén kell kezelni ezt a technológiát is, aki beszélget vele, annak szerintem pszichológusra lenne inkább szüksége.
nov. 7. 11:37
 16/28 anonim ***** válasza:
50%
Egyszer kérdeztem, kíváncsi voltam. Akkora marhaságot válaszolt, hogy inkább hagyom a fenébe
nov. 7. 12:22
 17/28 anonim ***** válasza:
Azt látom kb. amit az első. A ChatGPT jelen formájában csak egy Google kereső ami a Google első találatokat kerek mondatok formájába ölti. Irányadónak jó, lehet tőle hasznos infókat kapni de attól még magunknak kell elvégezni a "munkát".
nov. 7. 14:47
 18/28 anonim ***** válasza:
Sokkal többet tud, mint a Google kereső, nem csak így lehet tőle kérdezgetni. Pl. beraksz neki egy hosszú szöveget, ír összefoglalókat, megfogalmaz e-mail sablonokat, tartalomnaptárat generál, segíthet ötletelésben, elemzéseket, kimutatásokat tud csinálni, ezekkel sok munkakörben rengeteg időt meg lehet spórolni és ez csak pár példa a csillióból. Keresőnek szerintem pont kevésbé alkalmas, mert állíthat valótlant.
nov. 7. 15:05
 19/28 anonim ***** válasza:

18, generál ez bármit, még kamu jogszabályt is...

Én szakmám miatt átalányadótól kérdeztem, kértem jogszabáyli hivatkozást, kaptam linket egy nem is létezp jogszabályhoz :D

nov. 7. 15:37
 20/28 anonim ***** válasza:
Igen, épp ezért mondom, hogy keresőnek nem annyira alkalmas :)
nov. 7. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!