Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felfedeztétek már a chat...

Felfedeztétek már a chat gpt-t magatoknak?

Figyelt kérdés

Mennyi kérdés vagy karakter után csinálja, hogy már nem adja ingyen a szolgáltatásait? Nekem meglepően hamar.

Mi a véleményetek róla, értelmes? Vagy hülyeség úgy, ahogy van?

ma 07:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Baromi udvariaskodó, meg PC, van amikor addig csűröm-csavarom a beszélgetés fonalát, amíg igazat ad nekem, de csak mert erre van programozva. Szóval nem lehet vele értelmes vitákat lefolytatni, ezért eléggé lehangoló.

Próbáltam vele fantasy szerepjáték sztorit játszani, de az is lapos lett, mert annyira meg akar felelni, hogy nem mer saját ötleteket bedobni.

Annyira jó csak, mint a google. Tudok tőle adatokat kinyerni, de nagyon óvatosan kezelem, disszertációt nem írnék belőle. Ha valakinek szülinapja vagy névnapja van, kérek tőle egy versikét vagy képet.

Esetleg egy jó viccet, vagy filmeket, könyv ajánlást téma szerint.

Szóval semmi komoly.

ma 07:54
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem érdekel - a mesterséges intelligencia. Ha az internet okos ember kezébe kerül, hasznos tud lenni, de még több kárt tud okozni már csak egyetlen kérdésre is adott egymásnak ellentmondó válaszaival. És itt részletkérdés, hogy gugli, MI vagy más válaszolgat! Sok hülye halt már bele abba, amire a digitális világ ihlette meg! A digitális világot óvatosan kell kezelni, mert oroszlán része van abban, hogy az embereket tömegesen sarkallja az egyszerű elhülyülésre. A problémám annyi ezzel, hogy ha azon az úton haladunk tovább, ahol most az emberiség tart, akkor eljuthatunk oda, hogy a bolygó viszonylatában nem fog tudni 20-30 embernél több kiszámolni egy egyszerű összeadást és ez a csoport fogja jó pénzért irányítani az emberiséget. Nem szabad elfelejteni, hogy hatalomért, befolyásért, anyagi jólétért a legtöbb ember bármire képes, - nem csinál lelkiismereti problémát abból, hogy ilyen érdekből háttérbe szorítson, elnyomjon, korlátozzon, terrorizáljon vagy megöljön másokat. Vékony ez a jég, még pedig nem is kicsit!
ma 08:10
 3/12 urandom0 válasza:

Persze, szinte a publikussá válása óta használom folyamatosan. Programozásban IS tud hasznos lenni, rendszerüzemeltetési kérdésekben is, de ha valamilyen játékhoz szeretnék modot készíteni, és hiányos a doksi, akkor is. De bármilyen más témában, pl. filmekkel, főzéssel, bármi egyébbel kapcsolatban hasznos tud lenni.

Természetesen fenntartással kell kezelni a válaszait, néha képes orbitális baromságokat írni, illetve programozásnál van, hogy elavult válaszokat ad. De ettől függetlenül szerintem igenis hasznos tud lenni.

ma 08:28
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem kb 1 éve van fiókom. Nincs úgy korlátja az ingyenességnek, ahogy te írod. Annyi, hogy egy butább modellre kapcsol, de az ugyanúgy hasznos a legtöbb témában.

És tényleg kritikusnak kell lenni a válaszaival. Nem szabad elfogadni, amiket ír, kell az utánanézés.

ma 08:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Nálam van korlátja az ingyenességnek, hogyhogy másnál nincs?
ma 08:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Szinte csak emberi viselkedés témában kérdezek tőle, meg elmondom az én véleményem (ahogy ezen az oldalon is), tényleg mindig az jött ki, hogy nagyon érdekes kérdést tettem föl, meg hogy végül igazam van.
ma 08:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Nagyon ostoba tud lenni, képes ilyenre pl, hogy 2+2 nem 4, hanem 4. Szóval az állítás, miszerint 2+2=4 helytelen. A helyes megoldás 2+2=4.

Néha a gyerek háziját ellenőriztetem le vele amikor lusta vagyok belemélyedni, de ilyenkor fogom a fejem...

Sokszor én javítom ki a chatez, mert hülyeséget ír

ma 09:12
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Már túl is vagyok rajta, mert béna, sokkal jobb AI eszközök vannak.
ma 09:36
 9/12 A kérdező kommentje:
8, mik azok?
ma 09:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, mire kell. Claude, perplexity, gemini, rengeteg van. Én munkához használom.
ma 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!