Mit lehetne tenni a korlátlanul írogató ismerősökkel?
Az lenne a problémám, hogy az utóbbi időben elszaporodtak az egész napos kontaktot igénylő chatpartnereim, és hát kivagyok tőlük már.
Úgy képzeljétek el, hogy egész nap megállás nélkül írják az üzeneteket, függetlenül attól, hogy visszaírok-e vagy sem. Ha válaszolok rájuk, az csak olaj a tűzre (azonnal elolvassák, és ontják a további üziket), de ha nem válaszolok, akkor is jön pár óránként egy új.
Próbáltam már, hogy úgy pár óránként láttamozom és nem írok vissza, hátha veszik a lapot, de akkor egy olyan 2 perc múlva realizálják, és a kövi levélben már kérdésekkel büntetnek.
Ezek az ismerőseim élőben nem olyan k.cs.g.k, mint neten, de ez a netes viselkedés tűrhetetlen, nincs nekem erre időm meg energiám, meg utálom, amikor ez a pár ember telespammeli a Messengeremet.
Ti mit tennétek a helyemben? A tiltás erős lenne, mert élőben is ismerőseim. De ezt hogy lehetne úgy leírni nekik, hogy azért élőben ne legyen örök harag? Vagy ilyen emberekért nem kár? :D
Szerintem ha szólsz vagy megharagudnak vagy átmegy rajtuk és ugyanúgy folytatják. Szerintem ne válaszolj rájuk, ne is nézd meg. Ha meg személyesen megkérdezik mi can akkor meg a munkára kell fogni, hogy nem érsz rá.
Jól nem fogsz tudni kijönni belőle.
Szerintem mérlegeld, hogy ezekre az emberekre szükséged van, vagy nincs. Ha szükséged van akár egyre akár az összesre akkor találkozzatok, (hogy ne chatbe beszéljetek) és mondd el finoman, ezeket, bántàs nélkül. Ha ezen megsértődnek akkor ignoráld őket.
Vagy a másik lehetőség a tiltás. Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!