Miért viselkednek ennyire agresszívan az emberek a chaten?
Tudom, hogy már leáldozott a chateknek, de visszamentem kb. 10 év az egyik nagy chatre (chat.hu). Egyszerűen tele van agresszív, bolond emberrel.
Amikor kiderül, hogy foglalt vagyok, teljesen megbolondulnak. Volt olyan, akit letiltottam, erre visszajött másik nickkel, hogy „van 30 nickem nem tudsz letiltani”., és hogy képzelem, hogy nem ismerkedek. A chat.hu mióta lett társ- és partnerkereső?
Egy másik ember is mintha több nickkel írt volna rám.
Régen azért voltak értelmesebb emberek, de most ahogy meglátnak egy nő nicket, bemennek hozzá, és követelnek talit, képet 10 perc után, zaklatlak különböző nickeken, kész bolondokháza.
Egyszerűen nem lehet senkivel beszélgetni, csak nőkkel.
Mert nem értik, főleg ha párod a is van, hogy miért nem tudod hasznosan tölteni az idődet, urambocsá'valódi emberekkel beszélgetve. Ha nem társat keresel, akkor mit?
"Csak úgy céltalanul beszélgetek."
Ez nem indok. Ha megindokolnád, akkor az elfogadnák. Aki nem, az már az ő baja.
Itt a Gyakori is ilyen.
Ha kiderül egy hozzászólásból, hogy lány vagyok akkor mindig jön 2-3 privát üzi. Volt már aki nyitásnak rögtön álló fütykösös képet linkelt.
Gyakori is ugyanez, 10-12 éve nagyon jó volt, ma már szétrolkodnak mindent, és még a kérdezőt fikázzák állandóan.
Két ok növekvő gazdasági bajok, Fidesz állandó gyűlölete, meg eredetileg is ilyen gyűlölködők a magyarok. Valamint tanult tehetrtlenség érzése. Gondolj bele pár év alatt duplája lettek az élelmiszerárak, covid állandó lezárásai kicsináltak sok embert.
Két saját kérdésem amit feltettem mostanában totál szétrolkodva:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Őszintén utolsó, ha valakiben annyi tettvágy sincs, hogy ezeket saját tapasztalat alapján válaszolja meg magának, mit lehet írni?
Nekem álom lenne a 2700fontos fizu, mert mikor kint éltem még csak olyan 1500 volt. Másnak meg látod szar. Melyikkel vagy előrébb? Egyikkel sem.
Dortmundban is olyan az élet, amilyennek magad köré alkotod.
Erre is mit lehet írni? Nem értem az ilyen kérdéseket. Egy papíron ilyenkor strogulázod a válaszokat és, ahol több a három vonal áthúzva, az alapján döntesz, hogy elindulsz-e külföldre?
Ne haragudj, de ez számomra a felelősségvállalás teljes hiányát jelentené. Mert ha a jó élet felé billen a mérleg a gyakorisok alapján, neked viszont nem jön be, legyen kit hibáztatni. Ugye?
5: pont ezt akartam írni a kifejtésben is, csak elfelejtettem: máshol is hasonlókat tapasztalatok, a való világban is: mintha egyre közönségesebbek és egyszerűbbek lennének az emberek.
ezen az oldalon is jó, ha 10-ből 1-2 érdemi válasz van, a többi kötözködés, logikátlan zagyvaság, értelmetlen pszichoblabla stb. Az ügyfeleink között is egyre több a nagyszájú, de primitív ember.
4: nagyon idegesítő, hogy sok férfi már minden platformot partnereskeresőnek használ, és még ők vannak megsértődve, ha nem vagyok nyitott ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!