Olyan kajákat, aminek a "minőségét megőrzi" dátuma lejárt le lehet adni hajléktalansegítő szervezeteknek? Ha igen, Debrecenben milyen helyek vannak?
Figyelt kérdés
Van két okt. 11-én lejárt (minőségét megőrzi) bontatlan hamburgerzsemlém és fáj kidobni, mert megehettem volna, de tudom, hogy a minőségét megőrzi azt jelenti, hogy később is ehető. Így arra gondoltam ilyen kajákat leadhatnék olyan helyeken ahol hajléktalanoknak segítenek. Sokszor a reggel elvitt szendvicsem se eszem meg és azt is fájó szívvel dobom ki főleg, hogy apám készíti minden reggel.
Debrecenben vannak ilyen helyek ahol le lehet adni kaját vagy alapból hülye ötlet ez?
nov. 5. 20:39
11/13 kürtőskalácska válasza:
Jaj nem vettem észre milyen régi a kérdés.
Azóta adakoztál valamit kérdező?
12/13 A kérdező kommentje:
Olykor meghagyom a szendvicsem, de az egész nap a táskámban van. Nem tudom... azt akkor szintén nem adhatom le? Vagy ha igen, akkor hol pontosan?
nov. 17. 19:41
13/13 kürtőskalácska válasza:
Nem hiszem,hogy egy szendvicsel bajlódnának.
Az a gond,hogy ha utcán lévőnek adod oda akkor lehet,hogy agreszív lesz mert mondjunk piát akar és követelni kezd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!