Akik otthonról dolgoznak, hogy bírják elviselni a magányt?
Figyelt kérdés
nov. 4. 10:28
12/17 anonim válasza:
28 éve vagyon szabadúszó, itthonról dolgozok, nagyon jó így, nem vágyom munkahelyre. Itt a saját irodámban minden úgy van, ahogy nekem jó (fűtés, szellőztetés, délben tudok meleget kajálni, nem kell mások baromságait hallgatnom, nekem nagyon jó.)
13/17 anonim válasza:
Akinek csak a munkahelyen van élete, azon kívül a kutya sem törődik vele, annak biztos nehezen megy.
14/17 anonim válasza:
Milyen magányt? Van férjem, két gyerekem. Vannak barátaim, testvérem, szüleim, akikkel rendszeresen tartom a kapcsolatot. Amúgy két kollégámmal is nagyon jóban vagyok és sokszor videochatelünk meló közben, mintha az irodában lennénk.
Számomra inkább az meglepő, hogy néhányan el sem tudják képzelni, hogy valaki a munkahelyén kívül is szocializálódik.
15/17 anonim válasza:
Nem vagyok magányos.
Jobb, mint közösségben. Imádom.
Ami társaságom van itthon, még az is sok.
16/17 anonim válasza:
Nekem heti 3 napot be kell menni, aztán itthon. Hát mikor eljön végre a hétnek az a napja az nekem egy megváltás. Sokkal nyugisabb, komfortosabb itthon.
17/17 anonim válasza:
Szerintem is sokkal jobb itthon. Ettől nem lesz magányos az ember. Ugyanúgy munka után kimehet ha akar, találkozhat barátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!