Miért mondják sokan, hogy betegen otthonról dolgoznak?
Én ha nem vagyok annyira rosszul, akkor jobban szeretek dolgozni otthonról - nem torlódnak fel a feladatok, nem a káosz vár ha visszamegyek. Meg így nem kell táppénzes papírért rohangálnom, és a fizum is 100% lesz a hónapra.
Meg amúgy is unatkoznék otthon egyedül "dolog" nélkül, lázasan nem igazán állnék neki nagytakarítani meg kertészkedni. Legalább a meló leköti a figyelmem.
Ha óránként egyet-kettőt tüsszentek vagy köhögök akkor még igen, efölött nem, nálunk eléggé zéró tolerancia van.
"lázasan nem igazán állnék neki nagytakarítani meg kertészkedni"
De a munkának nekiállnál gond nélkül. Gratulálok.
Mivel ahhoz számítógép előtt kell ülnöm és nem fogok tőle befulladni, igen. Mi ezzel a gond?
Nekem csak folyik az orrom.
Ezért táppénzt nem adnak és nem érzem, hogy beteg lennék vagy bármilyen munkavégzésben akadályozna.
Munkahelyen ez már betegségnek számít és inkább hazaküldtek, hogy két hétig otthonról dolgozzak.
Kaptam tőlük egy családi kiszerelésű C vitamt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!