Nem vagyok magányos, van családom, vannak barátaim. Ennek ellenére, most hogy már kamaszodik az összes gyerek, bekéredzkedtem heti 1 napra az irodába szocializálódni.
nov. 4. 10:34
2/17 anonim válasza:
Ez most lehet hihetetlen lesz számodra kérdező, de sokak számára a "magány" az nem valami kerülendő rossz, hanem egy elérni kívánt élethelyzet :D És attól hogy otthonról dolgozol, nem kell magányosnak lenni. A kollegákkal így már nem kell kötelezően összezárva lenni, hanem te magad választod meg a társaságod, hol kivel mikor töltesz időt. Ez is ad egyfajta szabadságot.
nov. 4. 10:40
3/17 anonim válasza:
Attól hogy egyedül vagy napi 8 órát munka közben, még nem biztos hogy magányos vagy. :D
nov. 4. 10:42
4/17 anonim válasza:
Én imádok itthonról dolgozni. Nyugi van, csend van, nem kell az ingázással elcseszni egy csomó időt, üres járatokban tudok házimunkát végezni vagy telefonozgatni. Délután meg találkozok a barátaimmal, párommal vagy elmegyek edzeni stb. Nem vagyok emiatt magányos.
nov. 4. 10:52
5/17 anonim válasza:
25 éve dolgozom otthonról.
Ettől függetlenül eljárok edzeni, délután hazajön a barátnőm, hetente kétszer átmegyek anyámhoz, hétvégente barátokkal vagyunk.
Az otthonról dolgozás azt jelenti nekem, hogy 4-5 óra alatt meg tudom csinálni azt, amit 7-8 óra alatt egy munkahelyen csinálnék, mert csend van, nyugalom, nem vonja el semmi a figyelmem, nem járogatok ki kávézgatni, ebédelgetni, stb.
nov. 4. 11:04
6/17 Metionin válasza:
Remekül. Senki nem dumál itt nekem, miközben a munkámat végzem. A szociális dolgaimat meg munkaidő után csinálom.
nov. 4. 11:52
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, érdekes válaszok voltak számomra.
nov. 4. 12:16
8/17 anonim válasza:
Bárcsak örökre olyan magányos lehetnék. . .
nov. 4. 14:49
9/17 anonim válasza:
Sehogy mert nem vagyok magányos. (Ami azt illeti, otthoni munka mellett sokkal több időm és energiám van a párommal, családdal, barátokkal programot szervezni.)
nov. 4. 16:05
10/17 anonim válasza:
Engem az feszélyez, mikor a klasszikus, bejárós munkahelyen nem tudom a többiekkel megtalálni a közös hangot, ezért szünetekben vagy mikor elfogy a munka csak nézek ki a fejemből. Meg alapból annyival jobb, hogy nem megy el az időm az ingázással, azt hallgatok munka közben, amit akarok és ha nincs meló, nem kell úgy csinálni, mintha dolgoznék.
Egy rendezvényes-hétvégi-alkalmankénti munkám van, ahol iszonyú jó a csapat és azzal igyekszem kompenzálni az állandó ho-t, meg van hobbim is, ami miatt edzésekre, versenyekre járok és ott is találkozom emberekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!