Hogy nem bolondulnak meg azok az emberek, akik minden nap otthonról dolgoznak? Ennyire nincs igény a kollégákat látni, beszélgetni velük és különválasztani azt a helyet, ahol élnek attól, ahol dolgoznak?
Régen minden nap irodában dolgoztak. 4 és fél éve viszont főleg home office, havi 1-2 alkalommal megyek be.
Ha akarnék behetnék minden nap, de nekem így sokkal kényelmesebb.
Miért lenne igény a kollégákra a család/barátok helyett?
Mikor irodában dolgoztam, akkor is dolgozni jártam be, nem a kollégákkal haverkodni.
Teamsen beszélünk csomót, meeting meeting hátán. 2x30 perc az út, amit kapásból megspórolok naponta. Igazából több, mert nem kell puccba vágni magam reggelente. Haj, smink, stb további kb fél óra, amit spórolok naponta így. Kevesebbet költök ruhára is, mert nem kell annyi irodába alkalmas öltözék, ill, ami van, sz nem kopik úgy mint régen. Na és rengeteget spórolok a benzinen. Régen hetente tankoltam, most kb havonta.
Számomra csak előnye van a ho-nak.
Régen 6-kor keltem, hogy kb 7:45-re beérjek. 7:15-kor ültem be a kocsiba, télen hamarabb, mert a hidegben vakartam ki a kocsit a jégből. Most 7:00-kor kelek, elmegyek kocogni egy gyorsat, aztán reggeli, kávé és 8:00-ra gépnél vagyok. Ha lusta reggelem van, 7:45-ig fetrengek az ágyban.
Ezt nem adnám fel a személyes interakcióért a kollégákkal. Szeretem őket, de azért magamat jobban.
“Hogy nem bolondulnak meg azok az emberek, akik minden nap otthonról dolgoznak?”
Könnyen, pl a sokkal több szabadidő és a kellemes munkakörnyezet miatt jobb a lelkiállapotom.
“Ennyire nincs igény a kollégákat látni, beszélgetni velük”
Beszélünk chaten meg teams meetingeken, pont elég. Szociális életet inkább a barátaimmal, családommal élek.
“és különválasztani azt a helyet, ahol élnek attól, ahol dolgoznak?”
Tény hogy a legjobb egy külön dolgozószoba lenne, de a nappalival is beérem, nem okoz semmi problémát.
Igy van
Egyedul szeretek dolgozni
Utálom amikor belepofaznak az életembe
Engem nem érdekel mások élete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!