Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lépjek túl azon az...

Hogy lépjek túl azon az érzésen, hogy azt szeretném hogy néhány ember örökké szenvedjen?

Figyelt kérdés
Van néhány ember aki kiváltja nálam azt az érzést, hogy szeretném ha örökké valamiféle pokolban szenvednének, pedig különösebb kárt nem tettem nekem (csak másoknak). Nem tudom, hogy lépjek ezen túl.

nov. 1. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondold azt, hogy mindenkinek kioszt a sors ezt-azt valamikor. Nagy a választék: betegség, munkanélküliség, káreset, mortalitás, stb.

Így nem érdemes ezzel foglalkoznod, gondolkodnod rajta.

nov. 1. 19:41
 2/2 anonim válasza:
Esetleg úgy léphetnél túl ezen az érzésen, hogyha komolyan elgondolkoznál azon, hogy esetleg magadban kellene rendet raknod először. A mások iránti negatív érzéseink valójában saját frusztrációinkban gyökereznek. Tetteinket és érzéseinket saját gondolataink irányítják, nem pedig az, akire kivetítjük őket. És ha már behoztál egy vallási gondolatot (pokol), akkor engedj meg egy bibliai gondolatot: A Biblia a János 3:16 versében azt írja, hogy Isten annyira szerette a világot, hogy az egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz meg ne haljon, hanem örök élete legyen. Érted is adta! Ha a Teremtő Isten így tud szeretni, talán te is pozitív érzésekre tudnád cserélni a negatív érzéseidet. Igazából ezzel saját magaddal tennéd a legjobbat.
dec. 3. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!