Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bár még egy ideig nem fog...

Bár még egy ideig nem fog érződni, néhány hete elkezdődött a nappalok rövidülése. Rád az őszi időszaktól kezdve milyen hatással van a korábbi sötétedés és hosszabb éjszakák/rövidebb nappalok?

Figyelt kérdés
júl. 12. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, hangulatos
júl. 12. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt érzem inkább normálisnak. Olyan 6-7 között már sötétedjen, nem szeretem ezt, mikor még este 9-kor is világos van.
júl. 12. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív hatással van rám, kedvenc évszakom az ősz, imádom a sötét, hűvös, esős, ködös időt. Tavasszal meg nyáron szinte az életkedvem is elmegy, szorongok, nem szeretek kint lenni. Hiába van légkondim (ami miatt a meleg nincs rám hatással), a sok egyéb inger (rovarok, erős fény, az emberek hangoskodása) nagyon zavar. Amikor beköszönt az ősz, visszatér belém az élet.
júl. 12. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Rám is jó hatással van, főleg, mert az ősz a kedvencem, és őszi gyerek is vagyok. Kifejezetten elememben érzem magam a hűvös, ködös és esős időben, engem komolyan feldob az az időszak. Meg természetesebbnek is érzem, hogy korábban sötétedik, mint nyáron.
júl. 12. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
2. Te vagy az én emberem! ✋
júl. 13. 01:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is légkondiban ülök, én is utálom ezt a fajta nyarat. Nekem nincs bajom azzal, ha 6-7-kor sötétedik, és én sem szeretem azt a proli viselkedést, amit a nyárimádó hangoskodó bulizók sokszor tanúsítanak.
júl. 13. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt a részet nem szeretem.
júl. 13. 15:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom Europában nálunk van a legmelegebb, más országokban sincs ekkora páratartalom, szóval bárki is jön ide, nehezebben fogja bírni mint odahaza, de hát ilyen spártai viszonyokkal rendelkezik ez az ország!
júl. 14. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!